Spotters gezocht

/, Communicatie/Spotters gezocht

Spotters gezocht

Op de website van De Nunspeetse heeft onlangs de aankondiging van Het Rijk gestaan dat er tussen 15 en 19 juli 2024 twee dames senioren toernooien gaan plaatsvinden nl. het 33 e Marisa Sgaravatti Trophy (MST) en de 10 e  Master Team Championship 2024. De organisatie van dit toernooi is in handen van de Nederlandse Dames Senioren Golf Associatie (NDSGA) en vindt plaats onder auspiciën van de Europese Senior Ladies Golf Association(ESLGA). De organisatie heeft het verzoek gedaan voor spotters. Ik heb aangeboden de inzet van spotters van de Nunspeetse Golfvereniging te willen coördineren.

Maandag 15 juli 2024 is voor de deelnemers gereserveerd om voor te spelen, op die dag zijn er geen spotters nodig. Op dinsdag 16, woensdag 17, donderdag 18 en vrijdag 19 juli 2024, dagelijks tussen 08:00 en 14:00 uur, zijn er spotters nodig. Een spotter wordt twee uren ingezet en daarna gewisseld voor een andere spotter. Je kunt meerdere keren per dag spotten maar er zit dus altijd een pauze van twee uur tussen de keren dat u gaat spotten. Er is geen financiële vergoeding voor de spotters maar Het Rijk voorziet in een hapje en een drankje als dank voor je inzet.

Wilt u de toernooiorganisatie en Het Rijk van Nunspeet een dienst bewijzen en heeft u interesse om te spotten? Meldt u zich dan per email aan bij mij via vrijwilligers-ndsga2024@denunspeetse.nl onder vermelding van naam, emailadres, telefoonnummer en de dagen dat u wilt spotten.

Als u nog vragen heeft, kunt u uiteraard ook via de mail contact met mij opnemen.

Hartelijke groet,

Sjon Selles
Coördinator Vrijwilligers voor het Marisa Sgaravattitoernooi 2024
Email: vrijwilligers-ndsga2024@denunspeetse.nl

Door |2024-05-08T09:50:41+02:0004/05/2024|Categorieën: ClubInfo, Communicatie|1 Reactie

Eén reactie

  1. Coen Holstege 9 mei 2024 om 21:34 - Antwoorden

    Wat een fantastisch initiatief Sjon! Het moet toch een eer zijn om deel uit te maken van de toernooiorganisatie en om Het Rijk van Nunspeet te ondersteunen door te spotten. Ik heb mezelf per e-mail aangemeld.

    Dit is echt een prachtige reclame voor onze golfbaan! Laten we allemaal meedoen en samen een onvergetelijke ervaring creëren. Ik kijk ernaar uit om samen te genieten van dit geweldige evenement.

    Coen Holstege

Geef een reactie