Jeugd

/Jeugd
Jeugd2019-12-29T13:09:44+01:00

Logo Specht icon de-nunspeetse-39x45_gscWelkom bij de Jeugdcommissie

Op deze pagina’s kun je alles lezen wat te maken heeft met golf voor de jeugd.

De jeugdcommissie heeft samen met de pro, Carolien Driessen, een mooi en ambitieus lesprogramma gemaakt. Of je nu de nieuwe Tiger, Rory of Joost wilt worden of iets bescheidener doelen voor ogen hebt, alles is mogelijk. De Nunspeetse golfvereniging heeft zich wel als doel gesteld om de jeugd op een zo hoog mogelijk niveau te laten golfen, waarbij er zeker ruimte is voor recreatief golf. Het uitgangspunt is ten allen tijde; Plezier staat voorop!

We zijn eind 2019 gestart met het nieuwe jeugdplan, waarbij we onze jeugdleden indelen in groepen. Iedereen die nog geen golf ervaring heeft begint in Golf start, de hoogste groepen zijn Golf+ of Golf TOP. Voor éénmalig € 25,– kunnen 2 proeflessen gevolgd worden, daarna betaalt u € 26,– per maand (index; 2020) en kan er gestart worden met golftraining. Uiteraard kunnen er, in eerste instantie, ook golfclubs geleend worden. De hoogste groepen (Golf+ en Golf TOP) worden in ruime mate ondersteund en begeleid door de Nunspeetse golfvereniging.

Ja, golf is een individuele sport, maar je traint en speelt altijd met je vrienden of vriendinnetjes in een groep. Je bent dus nooit echt alleen. Golf is daarnaast leuk en uitdagend om te leren. Op de club worden er het hele jaar jeugdactiviteiten en wedstrijden georganiseerd, zoals maandbekerwedstrijden, ouder-kind wedstrijd, Ryder Cup en de Sinterklaaswedstrijd. De Nunspeetse golfvereniging doet ook ieder jaar met een aantal jeugdteams mee aan de landelijke NGF competitie, kortom uitdaging genoeg.

Wil je meer weten over onze jeugdprogramma’s? Stuur dan een mailtje naar of bel met Carolien 06-20035407 en we maken daarna snel een afspraak.

JeuCo17 - Facebook jeugdgolfJeugdgolf de Nunspeetse heeft natuurlijk
ook een eigen fanpage op Facebook!