Jeugd

/Jeugd
Jeugd2019-09-16T13:50:45+01:00
Jacco
Voorzitter (A.I.)
Ronald
Commissielid
Douglas
Commissielid

Logo Specht icon de-nunspeetse-39x45_gscWelkom bij de Jeugdcommissie

Op deze pagina’s kun je alles lezen wat te maken heeft met golf voor de jeugd. Golfen saai? Echt niet! Je ziet het als je de video en foto-impressies bekijkt.

De jeugdcommissie heeft samen met de pro’s, Carolien en Brian, en verschillende jeugdleden een mooi lesprogramma gemaakt. Of je nu de nieuwe Tiger Woods wilt worden of iets bescheidener doelen voor ogen hebt met je golfcarrière, alles is mogelijk. Ons uitgangspunt is: plezier staat voorop!

We hebben een lesprogramma voor startende golfers, en een lesprogramma voor de jongelui die verder willen en zelfs al deelnemen aan wedstrijden. Je speelt altijd met een groep. Golf is leuk om te leren. Op de club organiseren we ook veel andere jeugdactiviteiten, zoals wintermaandbekerwedstrijden, vossenjacht, ouder-kind wedstrijd, bootcamp, golfkamp / zomerstage, glow-in-the-dark en de Sinterklaaswedstrijd.

Vanaf 2017 mogen jeugdleden meedoen aan alle wedstrijden georganiseerd door de vereniging. De handicaplimiet daarvoor wordt door de Wedstrijdcommissie aangegeven.

Wil je meer weten over onze jeugdprogramma’s? Stuur dan een mailtje en we maken daarna snel een afspraak.

JeuCo17 - Facebook jeugdgolfJeugdgolf de Nunspeetse heeft natuurlijk
ook een eigen fanpage op Facebook!