Krasse Knarren Kampioen Heren hoofdklasse 65+

//Krasse Knarren Kampioen Heren hoofdklasse 65+

Krasse Knarren Kampioen Heren hoofdklasse 65+

Wedstrijdverslag

door: captain Nick van Loendersloot

Ooit begonnen we op zondag met de 36 holes competitie, later 27 holes op zondag en vrijdag.
Eerst four ball better ball, daarna greensome. Dit jaar speelden we in de 18 holes competitie. Als de trend doorzet, spelen over twee jaar 9 holes op een PAR 3 baantje.

Voor een aantal van de 27 holes veteranen was het een goede reden om de wedstrijdclubs in de wilgen te hangen. De overige leden van Heren 2 en Heren 3 senioren harkten de moed bijeen en vormden het team Krasse Knarren 1. De moed zonk al snel in de golfschoenen toen ze vernamen dat ze in de 65+ Hoofdklasse werden ingedeeld.

Na de onmisbare extra lessen van David Love en het noodzakelijke voorspelen in de week voor de wedstrijden beten we het spits af op de voormalige drijfnatte Fliegerhorst Havelte waar we op miraculeuze wijze een gelijkspel tegen Emmeloord uit het vuur sleepten.

De wedstrijden daarna versloegen we de twee belangrijkste opponenten, die elkaar ook nog eens onderling afmaakten. Op de vierde en voor ons laatste speeldag tegen het als laatste geplaatste Hattem haalden we dan ook ongeslagen op de Sallandsche een week voor het einde van de competitie het Kampioenschap binnen.

Dat belooft nog eens wat voor de toekomstige 9 holes PAR 3 competitie!

Foto’s


Door |2024-05-06T22:15:05+02:0006/05/2024|Categorieën: Wedstrijdverslag|0 Reacties

Geef een reactie