Seniorencommissie

//Seniorencommissie
Seniorencommissie2022-02-21T16:49:27+01:00

logo icon de-nunspeetse-39x45_gscDe Seniorencommissie

Mensen in Nederland worden niet alleen ouder: men blijft ook langer fit en vitaal. Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat Nederlanders ook langer vrij blijven van fysieke ongemakken. Denk bijvoorbeeld aan problemen met horen, zien en bewegen. Ook voelt men zich langer gezond.

De Seniorencommissie van de Nunspeetse wil onze senioren (50+leden) graag ondersteunen bij het langer fit en gezond beoefenen van de golfsport, waarbij wij ook aandacht willen besteden aan het sociale element: contact met anderen!

Elke donderdag organiseren wij een 18 holes wedstrijd, de qualifying Senioren Mix en een 9 holes Senior Social Mix, waarbij ontmoeten en gezelligheid voorop staat. Onze starttijden zijn standaard vanaf 10:00 uur, maar de eerste donderdag van de maand organiseren wij de Early Bird, vanaf 8:45 uur en op de tweede donderdag van de maand de Lazy Thursday, vanaf 11:15 uur. Na de Lazy Thursday is er de mogelijkheid om te blijven mee-eten met de inmiddels bekende seniorenhap. Gewoonlijk spelen wij Stableford, maar de laatste donderdag van de maand bieden wij een variatie van spelvormen aan, individueel of in groepsverband.

Verder organiseren wij nog andere specifieke Seniorenactiviteiten, zoals afgelopen periode de ‘Golf & Bridge’, de Winterfit en het lesaanbod “Seniors for Seniors”. Op ons initiatief ‘Meet the Pro’ mochten wij veel positieve reacties ontvangen.

Maar vooral willen wij contact met onze senioren houden om te weten wat jullie, senioren, er van vinden en van jullie feedback leren.

Laat dus van je horen en zend ons een e-mailbericht!

De seniorencommissie ().