Diverse standen Heerendag

///Diverse standen Heerendag
Diverse standen Heerendag2024-04-10T20:25:12+02:00

logo icon de-nunspeetse-39x45_gscDiverse standen Heerendag

Heerendag specials

Two’s pot:
Bij inschrijving kunnen de heren aangeven of zij willen meedoen aan de Two’s pot. Door € 2 in de pot te doen, maakt men kans om de inhoud van deze Two’s pot te winnen, door een hole in twee slagen uit te holen. Hij die een hole in one of een eagle slaat deelt ook mee in de pot. Indien meerdere heren winnen, wordt de pot gedeeld. Valt hij niet ….. dan blijft hij staan voor de volgende week.

Hakronnetjes:
Ieder geslagen birdie wordt beloond met een mini flesje whisky. Deze flesjes worden gesponsord door de fa. ‘Hakron’, van Christian en Henk van ’t Slot, het bedrijf dat de betonnen fundamenten legt voor een solide swing. Het iets grotere flesje whisky is te verdienen voor een gescoorde birdie op de ‘Hakron-hole’ (oost-8). Op de Heerendag wordt dus uitsluitend nog gesproken over ‘Hakronnetjes’ 😊
Ook wordt er een Hakron klassement bijgehouden. Het klassement loopt van 1 januari tot en met 31 december. De winnaar van het klassement mag de Hakron wisseltrofee gedurende een jaar koesteren en leegmaken….

Eagle’s:
Voor een geslagen eagle ontvangt men een unieke handgemaakte adelaar op voet. Deze adelaars zijn gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking en worden gesponsord door Wout van de Hare.

Neary, Longest e.d.:
De neary en longest e.d. worden beloond met een doosje ballen gesponsord door Wim van der Poel.

HOMAR Heerendagpolo’s:
Namens Homar Cranes Worldwide zijn Bram ten Hove sr. & jr. sponsor van de Heerendagpolo’s voor de dagwinnaar (beste score van de dag), met dien verstande dat je maximaal één polo per jaar kunt verdienen. Heeft de dagwinnaar er al één gewonnen, dan gaat de Homar Heerendag polo naar nummer twee, enz. De polo’s worden alleen uitgereikt tijdens de zomercompetitie en zolang de voorraad strekt.

Maandprijs:
Iedere maand wordt aan de speler van de MAAND een, door het Rijk beschikbaar gestelde, waardebon uitgereikt.

NB:

  • Specials als de Two’s pot, het Hakronnetje, de Eagle adelaar, de Neary e.d. kunnen alleen gescoord worden op zomergreens.
  • Deelname aan de specials is mogelijk ongeacht van welke tee men speelt.

De standen van het jaar 2021