Communicatiecommissie

//Communicatiecommissie
Communicatiecommissie2018-10-14T13:12:39+02:00

logo icon de-nunspeetse-39x45_gscDe Communicatiecommissie

De Communicatiecommissie vergadert zes tot acht keer per jaar.

We zijn verantwoordelijk voor het verspreiden van nieuws via de website en een tweemaandelijkse nieuwsbrief. Incidenteel gebruiken wij een nieuwsflits. De nieuwsbrief en nieuwsflits worden verzonden via de e-mail. Deze bieden mogelijkheden om door te klikken naar de verschillende nieuwsitems op de website.

Als je iets wilt publiceren of ergens aandacht voor wilt vragen stuur je een e-mail met de tekst en foto’s naar .
Houd er hierbij rekening mee dat onze website vrijwel volledig openbaar toegankelijk is. Wij beoordelen de tekst op schrijfstijl en eventuele typefouten en plaatsen het bericht op de website, in een nieuwsflits of in de nieuwsbrief.

Onze website is eind 2016 volledig vernieuwd en we zijn erg trots op het resultaat. Het onderhoud hiervan vergt veel aandacht voor detail en ook kennis van wordpress. We zijn nog op zoek naar een enthousiast lid dat de Communicatiecommissie wil versterken. Je zult dan getraind worden in het gebruik van wordpress en ook zelf artikelen namens andere leden kunnen plaatsen en de website kunnen aanpassen. Heb je interesse? Meld je dan aan! Voor vragen kun je ook terecht bij een van de leden van de Communicatiecommissie.