Commissies

/Commissies
Commissies2022-03-03T10:45:27+01:00

baan16 baancondities

logo icon de-nunspeetse-39x45_gscCommissies

De vereniging heeft verschillende commissies waarin een groot aantal leden actief is. Commissies die verantwoordelijk zijn voor wedstrijden en evenementen en commissies voor overige zaken zoals de handicap- en regels, communicatie, handicarts, (nieuwe) leden.

Bij de organisatie van wedstrijden is er aandacht voor zowel de recreatieve golfer als de meer competitieve golfer. Ook de beginnende (jeugd)golfer en de senior golfer worden niet vergeten. Voor de golfers die het liefst met familie of vrienden de baan in gaan, zijn er ruime speelmogelijkheden.

Op de dinsdagen spelen de dames. De wedstrijden worden georganiseerd door de Damesdagcommissie. Woensdag is de dag waarop de heren spelen, verzorgt door de Heerendagcommissie. Nieuw zijn de Tigercompetitie en de Seniorencommissie. De Wedstrijdcommissie organiseert voor de lage handicappers op de dinsdag namiddag de Tigercompetitie. De 18- en 9-holes Senior Mix wordt gespeeld op donderdagmiddag. In het weekend zijn er regelmatig verenigingswedstrijden die de Wedstrijdcommissie of de Evenementencommissie organiseert. Dat zijn gezelligheids- of prestatiegerichte wedstrijden. En natuurlijk ontbreekt ook de eenmanscommissie voor de Old Grand Dad wedstrijd niet in onze golfvereniging. Uiteraard speelt de vereniging met een respectabel aantal teams ook mee met de NGF-competitiewedstrijden. Voor de organisatie daarvan is de Competitiecommissie onmisbaar.

Behalve het organiseren van wedstrijden zijn er andere zaken die aandacht behoeven. Golfen gaat net als elke sport, gepaard met etiquette, regels en handicaps. De Handicap- en Regelcommissie verzorgt regelavonden, geeft antwoord als er vragen zijn en ‘bewaakt’ de handicaps. Voor mensen die slecht ter been zijn biedt de handicart een oplossing om toch te kunnen golfen. Onze Handicart consul maakt zich sterk voor het behoud van voldoende handicarts, zodat mensen voor een betaalbare prijs toch 9 of 18 holes kunnen spelen. De Communicatiecommissie zorgt voor de website en het nieuws. Er is een Kascommissie en natuurlijk de Ledencommissie , een vraagbaak voor de leden en die nieuwe leden wegwijs maakt en zo nodig begeleidt in het ‘inburgeren’ in onze gezellige vereniging.

Horecafaciliteiten
Het clubhuis biedt voor leden, greenfeespelers en overige bezoekers de gelegenheid om gebruik te maken van uitstekende horecafaciliteiten in de luxe en bijzonder gezellige entourage van de clublounge. Met zonnig weer op het terras en uitzicht op de uitdagende 9de hole van Zuid.

Lid worden van één van onze commissies?
Wil je ook graag iets meer betekenen voor onze golfvereniging en heb je naast het golf wat tijd over? Meld je dan aan voor één van onze commissies. Zonder onze commissieleden is een bloeiende vereniging niet mogelijk.

Wat krijgt je voor deze inzet terug?
Op de eerste plaats veel extra contacten. Dat vergroot de gezelligheid en maakt het eenvoudiger om eens met iemand anders te gaan spelen.

Behalve dat word je uitgenodigd voor de Krezie Kup. Een jaarlijkse golfwedstrijd met ‘krezie’regels en na afloop een diner. Deze gezellige wedstrijd wordt de commissieleden aangeboden door het bestuur van onze golfvereniging. Het is tevens een mooi moment om afscheid te nemen van commissieleden die er mee stoppen zodat er ruimte komt voor vers bloed.