Clubinfo

/Clubinfo
Clubinfo2024-04-08T19:54:37+02:00

logo icon de-nunspeetse-39x45_gscEen bruisend clubleven

Mede door de uitstekende samenwerking met Het Rijk van Nunspeet is de Nunspeetse Golfvereniging “De Verwaeyde Sandbergen” een actieve en bruisende golfvereniging met zo’n 600 leden.

De vereniging heeft een groot aantal leden die actief zijn in het bestuur en de commissies die wedstrijden organiseren voor zowel de recreatieve golfer als de meer competitieve golfer. Ook is er aandacht voor zowel de beginnende (jeugd)golfer als de senior golfer. Voor de golfers die het liefst met familie of vrienden de baan in gaan zijn er ruime speelmogelijkheden.

De speerpunten voor de komende jaren zijn: sponsoring, jeugd, uitbreiding van het ledenaantal, website/logo, het faciliteren van de competitieteams en op zoek naar een nieuw format voor de Heeren- en Damesdag. Het bestuur vindt draagvlak van de leden belangrijk om die ambities waar te kunnen maken. Denk dus met het  bestuur mee en laat ze weten wat je ideeën/suggesties zijn en welke vragen je hebt. Het vertrekkende bestuur heeft de vereniging goed achtergelaten met een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met het Rijk van Nunspeet B.V. Een overeenkomst met ruimere mogelijkheden voor de golfvereniging. Voor meer informatie kun je ook het jaarverslag 2022 en de begroting lezen.

Met het verhaal lid worden? krijg je een aardig beeld van wat de vereniging en de baan te bieden heeft.