Golfschool

/Golfschool
Golfschool2023-02-02T14:26:50+01:00

logo de-nunspeetse-39x45_gscGolfschool Het Rijk van Nunspeet

Of u nu een beginnende golfer bent of ver gevorderd in uw spel, op golfbaan van Het Rijk van Nunspeet staat een enthousiast team Carolien Driessen en David Love, twee ervaren golfprofessionals, klaar om u golfles op uw spelniveau te geven. Het lesaanbod is veelzijdig en met zorg samengesteld. Of u nu nog nooit een bal geslagen heeft of al jaren speelt: u bent van harte welkom!

Onze visie!

Haal meer uit uw golfspel! Iedere golfer ervaart ‘leuk’ en ‘golfplezier’ weer anders. Wat bepaalt úw golfplezier? Een goede score of om simpelweg de bal echt fijn te raken? Iedereen is uniek en wij golfschool Het Rijk Nunspeet helpen u graag om echt een stap te maken in nog meer golfplezier!

Het lesaanbod is veelzijdig en met zorg samengesteld volgens het 3-stappenplan van de PGA Holland en de NGF. Dit plan is zo opgezet dat het je de juiste informatie, regels en technieken aanreikt op het moment dat je daar in je golfontwikkeling aan toe bent. Stap voor stap en overzichtelijk dus. Kies uw golfniveau en Carolien en David helpen u graag verder.

Stap voor stap en overzichtelijk dus.

  1. Stap 1: Op weg naar Baanpermissie
  2. Stap 2: Op weg naar Handicap 54
  3. Stap 3: Op naar (Top) Golf – Handicap verlagen

Naast het 3-stappenplan bieden wij ook gedurende het hele jaar verschillende cursussen en workshop aan om uw spelniveau op peil te houden en/of te verbeteren. Voor zowel voor de recreatieve en ambitieuze golfer is er een uitgebreid les- en oefenprogramma voor golfers van alle leeftijden en voor elk spelniveau.

1. Trainen met de Pro
2. Samen een betere golfer worden!
3. Het volgen van een prive-les maakt u nog een completere golfer.

Wilt u een les op maat? Hebt u andere wensen? Wil je bijvoorbeeld in een privéles aan bepaalde slagen werken of een leuke groepsles volgen met vrienden, familie of collega’s? Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van uw golfspel, het bijschaven van uw techniek of het verlagen van uw handicap.

Neem contact met Carolien of David op, om uw wensen te bespreken en wij stellen een lesprogramma op maat voor u op.
Wij hopen u graag een keer te mogen begroeten in een van onze cursussen Trainen met de Pro en ‘Samen een betere golfer worden!’ of in een Workshops of voor een prive- les

Liever direct een privé-les reserveren? Dat kan 24 uur per dag via de Online lesagenda van Carolien en David.

Tot ziens op de golfbaan!

Namens de Golfschool,
Carolien Driessen en David Love.