Golfschool

/Golfschool
Golfschool2023-01-27T15:06:36+01:00

logo de-nunspeetse-39x45_gscGolfschool Het Rijk van Nunspeet

Of u nu een beginnende golfer bent of ver gevorderd in uw spel, op golfbaan van Het Rijk van Nunspeet staat een enthousiast team Brian Gee en Carolien Driessen, twee ervaren golfprofessionals, klaar om u golfles op uw spelniveau te geven. Of u nu nog nooit een bal geslagen heeft of al jaren speelt: u bent van harte welkom!

Het lesaanbod is veelzijdig en met zorg samengesteld volgens het 9-stappenplan van de PGA Holland en de NGF. Dit plan is zo opgezet dat het je de juiste informatie, regels en technieken aanreikt op het moment dat je daar in je golfontwikkeling aan toe bent. Stap voor stap en overzichtelijk dus. Kies uw golfniveau en David Love, Joseph de Rijk en Carolien Driessen helpen u graag verder.

Stap voor stap en overzichtelijk dus.

  1. Kennismaken met Golf: Golfclinic
  2. Stap 1: Baanpermissie
  3. Stap 2: Handicap 54
  4. Stap 3: Handicap 36
  5. Lesstappen voor ervaren golfers: Handicap verlagen

Wilt u een les op maat? Hebt u andere wensen? Wil je bijvoorbeeld in een privéles aan bepaalde slagen werken of een leuke groepsles volgen met vrienden, familie of collega’s? Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van uw golfspel, het bijschaven van uw techniek of het verlagen van uw handicap.

Neem contact met David of Carolien op, om uw wensen te bespreken en wij stellen een lesprogramma op maat voor u op.

Wij hopen u graag een keer te mogen begroeten in een van onze cursussen winter-themalessen, Workshops en Baanlessen of voor een priveles.

Tot ziens op de golfbaan!

Namens de Golfschool,
Joseph de Rijk, David Love en Carolien Driessen.