Onze Pro’s – David Love

//Onze Pro’s – David Love
Onze Pro’s – David Love2022-12-13T13:15:58+01:00

 

David Love

 

Golfprofessional

logo de-nunspeetse-39x45_gscDavid Love

Beste Golfers van Het Rijk van Nunspeet,

Ik verheug mij zeer op de komende seizoen om zo veel mogelijk golfers te helpen met het verbeteren van hun golfspel. Samen met Joseph de Rijk kom ik van GC Zwolle naar Nunspeet. De laatste 15 Jaar heb ik samen met Joseph een sterk samenwerkend duo gevormd die ik graag voorzet hier op Nunspeet samen met Carolien met wie ik in een ver verleden (2000 Dorhout Mees) ook heb gewerkt.

Ik ben sinds 1992 golfprofessional en ben op mijn 4de jaar (1977) met golf in Schotland. Ik heb tot 1991 een mooie amateur carrière gehad waarbij ik ook voor de Schotland heb gespeeld. In 1993 ben ik naar Nederland gekomen om mijn professionele loopbaan als speler en coach voor te zetten. Ik heb op diverse golfbanen in Nederland gewerkt waaronder Hooge Graven, De Koepel, Naarderbos en Zwolle.

Ik heb verschillende jeugd spelers geholpen van beginner tot en met de Nederlands selecties. Ik heb zelf geen voorkeur en zie de uitdaging en diversiteit in het coachen van jong en oud en van beginner tot gevorderd speler. Ik gebruik graag, om uw voortgang te meten, diverse testen. Te beginnen met uw start niveau en vervolgens later te weer te meten om de voordering goed in kaart te brengen. Ook maak ik gebruik van video en Trackman. Trackman is een radar die veel informatie over uw swing en balvlucht meet. Het lijkt op het eerste blik ingewikkeld maar het heeft mijn lessen alleen maar simpeler en duidelijker gemaakt want meten is weten!.

Ik woon in Zwolle samen met mijn vrouw en 2 dochters Luna (18) en Skye (16). Ik hoop u binnenkort te ontmoeten en samen een plan uit te stippelen om uw Golfspel beter te maken.

Hier kun je een golfles bij mij reserveren.

En hier vind je meer informatie over mij.