Competitie

/Competitie
Competitie2024-03-18T10:27:24+01:00

logo de-nunspeetse-39x45_gscWelkom bij de Competitiecommissie

De Competitiecommissie werkt met en voor een enorm leuke groep enthousiaste competitiespelers en wij hopen dat deze groep groter en groter wordt in de aankomende jaren.

Op onze webpagina’s vind je alle informatie over het spelen in competitieverband; de indeling in teams, de wedstrijddagen, kleding, regels van de NGF. Daarbij streven we naar een heldere en open communicatie met spelers, Het Rijk van Nunspeet, golfvereniging, professionals, NGF en de externe competitieteams.

Er zijn verschillende dagen en wedstrijdmogelijkheden om competitie te spelen. De Competitiecommissie zorgt ervoor dat je je tijdig kunt aanmelden voor de competitie op de dag waarop je graag wilt meedoen. We delen de teams in en bepalen wie Team Captain is. Over de competitieaangelegenheden communiceren we met de Team Captains. Op onze webpagina’s kun je alle afspraken terugvinden.

Lees vooral ook de rubriek ‘Het Wel&Wee van…’ De verhalen van de Captains of spelers tijdens de competitie geven een enthousiast beeld van het competitiegebeuren en zorgen voor heel wat gespreksstof op het terras.

Natuurlijk huldigen wij ieder jaar de teams die poulewinnaar, gepromoveerd of zelfs landskampioen zijn geworden. Nog meer activiteiten ontwikkelen met alle competitiespelers om een hechte band te houden, staat ieder jaar hoog op onze lijst.

De competitiecommissie is te bereiken via competitie@denunspeetse.nl

Contactpersonen

  • Wybe Jan Nauta – Voorzitter
  • Nathalie Kramer – Competitiecoördinator & Damesteams
  • Bart de Wilde – Herenteams zondag
  • Jan de Groot – Herenteams vrijdag senioren
  • Henk Dooijeweerd – Jeugd