Heerendagcommissie

//Heerendagcommissie
Heerendagcommissie2022-04-07T22:49:58+02:00

logo icon de-nunspeetse-39x45_gscDe Heerendagcommissie.

Wees welkom op de Heerendag

De Heerendag op de Nunspeetse is in de loop der jaren een niet meer weg te denken evenement. Veel Heeren duiken iedere woensdag de baan op om hun golfkunsten te vertonen. Het is een evenement met een hoog sociaal karakter en veel gezelligheid. Het starten op twee lussen, waardoor de starttijden dichter bij elkaar zijn komen te liggen, is zeer goed ontvangen en daar willen wij graag mee door gaan.

Vanzelfsprekend gaat het bij de Heeren ook ergens om en wordt er gestreden om diverse klassementen, zoals het zomer/winter kampioenschap, het Hakron klassement en de Heeren Golfer van het Jaar. De diverse standen zijn hier te vinden.

Bovendien ontvangt de speler met de beste prestatie van de dag tijdens de zomercompetitie een Homar Heerendagpolo. De polo is te winnen van april tot en met oktober.

Een hot item is de Two Pot. Alle spelers die twee euro in de pot hebben ingelegd en een hole in twee slagen hebben uitgeholed, delen de pot! Hij die een hole in one of een eagle slaat deelt ook mee in de pot.

Iedere laatste woensdag van de maand is er na afloop een etentje. Ook worden er enkele golfuitjes georganiseerd, met als hoogtepunt de driedaagse Heerendagreis in augustus. Zeer de moeite waard om ook hiervoor in te schrijven, maar let op … vol is vol.

De Heerendag mag zich verheugen op een groot deelnemersveld, maar nieuwe heren zijn van harte welkom en uitgenodigd om mee te komen spelen.

Voor vragen over de Heerendag in het algemeen kan men zich of wenden tot één van de Heerendag commissieleden of een berichtje sturen naar het volgende e-mailadres: .