Bestuur

//Bestuur
Bestuur2019-09-16T13:47:08+02:00
Jacco
Voorzitter
Thérèse
Secretaris
Ester
Penningmeester
Marianne
Vice voorzitter
Wybe Jan
Bestuurslid
Jaap
Bestuurslid

logo icon de-nunspeetse-39x45_gscBestuur

Welkom op de pagina van bestuur van De Nunspeetse.

Het bestuur heeft medio 2019 een nieuwe voorzitter en penningmeester gekregen, waarmee het verjongen van het bestuur is vormgegeven.
Het bestuur ziet genoeg mogelijkheden om onze prachtige golfvereniging uit te bouwen en heeft er zin in om die uitdaging, samen met de leden, aan te gaan.

De ambities van het bestuur zijn misschien te hoog gegrepen (het KLM open, Hoofdklasse golf) maar geeft wel de intentie aan om het golfniveau en faciliteiten in zijn breedste zin op een hoger plan te brengen. Voor het waarmaken van de ambities wordt veel waarde gehecht aan het draagvlak van de leden.

Uiteraard heeft de vereniging de nodige commissies, en worden er bijzonder veel wedstrijden en evenementen georganiseerd om voor jong en oud een plekje te creëren binnen deze mooie vereniging.

Kom spelen of wordt lid op De Nunspeetse en laat je verrassen door de prachtige 27 holes, het gezellige clubhuis en het bruisende clubleven.


Jacco van Dam, voorzitter van de vereniging neemt samen met Marianne Kers, de vice-voorzitter deel aan het overleg met een afvaardiging vanuit Het Rijk Golfbanen. Hij verzorgt externe contacten met onder andere de NGF, en heeft IT-zaken, Jeugd-, Handicap & Regelcommissie en Baancommissariaat in zijn portefeuille.


Ester Oomens is penningmeester en is verantwoordelijk voor de begroting, de clubfinanciën en onderhoudt het contact met de Old Grand Dad consul, de Evenementencommissie en de Handicart consul.

therese


Thérèse Leeman vervult de rol van secretaris.


Marianne Kers is vice voorzitter van de vereniging en voorzitter van de Wedstrijdcommissie en contactpersoon voor de Damesdagcommissie.


Wybe Jan Nauta is voorzitter van de Competitiecommissie en heeft de Communicatiecommissie in zijn portefeuille.


Jaap van Petegem is voorzitter van de Seniorencommissie.