Bestuur

//Bestuur
Bestuur2023-08-01T14:28:44+02:00

logo icon de-nunspeetse-39x45_gscBestuur

Het bestuur onderhoudt de contacten met het Rijk van Nunspeet en de NGF en is verantwoordelijk voor alle verenigingsactiviteiten.

Uiteraard heeft de vereniging de nodige commissies en vrijwilligers om alle verenigingsactiviteiten zoals veel wedstrijden en evenementen te organiseren en voor jong en oud een plekje te creëren binnen deze mooie vereniging.

Kom spelen of wordt lid op De Nunspeetse en laat je verrassen door de prachtige 27 holes, het gezellige clubhuis en het bruisende clubleven.

Het bestuur is bereikbaar via .


Coen Holstege, voorzitter van de vereniging neemt samen met Marianne Kers, de vicevoorzitter deel aan het overleg met een afvaardiging vanuit Het Rijk Golfbanen. Hij verzorgt externe contacten met onder andere de NGF, en heeft IT-zaken, Handicap & Regelcommissie, Heerendag en Baancommissariaat in zijn portefeuille


Gerard van ‘t Slot is de penningmeester en is verantwoordelijk voor de begroting, de clubfinanciën en onderhoudt het contact met de Old Grand Dad consul, de Evenementencommissie en de Handicart consul.

therese


Thérèse Leeman vervult de rol van secretaris. Zij onderhoudt, samen met Wybe Jan Nauta, het contact met de Flora en faunacommissie. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de ledenadministratie.


Marianne Kers is vice voorzitter van de vereniging en voorzitter van de Wedstrijdcommissie en contactpersoon voor de Damesdagcommissie.


Wybe Jan Nauta is voorzitter van de Competitiecommissie en heeft de Communicatiecommissie in zijn portefeuille. Daarnaast onderhoudt hij, samen met Thérèse Leeman, het contact met de Flora- en Faunacommissie.</p>


Jaap van Petegem is voorzitter van de Seniorencommissie. Daarnaast is hij ledencontactpersoon.


Henk Dooijeweerd is voorzitter van Jeugdcommissie.