Bestuur

//Bestuur
Bestuur2022-05-11T22:17:12+02:00

logo icon de-nunspeetse-39x45_gscBestuur

Het bestuur heeft 20 april 2022 een nieuwe voorzitter gekregen. Met algemene stemmen is Coen Holstege door de ALV verkozen. De bestuursleden Wybe Jan Nauta en Thérèse Leeman-Favié hebben voor nog 3 jaar bijgetekend.

Het bestuur gaat een feestelijk jaar tegemoet met het 35-jarig jubileum dat op 1 juli wordt geopend met een jubileumreceptie en afgesloten met een spetterend feest op 9 juli. Met 850 leden hoopt zij daar een gedenkwaardige happening van te maken.

Uiteraard heeft de vereniging de nodige commissies en worden er bijzonder veel wedstrijden en evenementen georganiseerd om voor jong en oud een plekje te creëren binnen deze mooie vereniging.

Kom spelen of wordt lid op De Nunspeetse en laat je verrassen door de prachtige 27 holes, het gezellige clubhuis en het bruisende clubleven.


Coen Holstege, voorzitter van de vereniging neemt samen met Marianne Kers, de vicevoorzitter deel aan het overleg met een afvaardiging vanuit Het Rijk Golfbanen. Hij verzorgt externe contacten met onder andere de NGF, en heeft IT-zaken, Handicap & Regelcommissie, Heerendag en Baancommissariaat in zijn portefeuille


Jandaan Felderhoff is de penningmeester en is verantwoordelijk voor de begroting, de clubfinanciën en onderhoudt het contact met de Old Grand Dad consul, de Evenementencommissie en de Handicart consul.

therese


Thérèse Leeman vervult de rol van secretaris. Zij onderhoudt, samen met Wybe Jan Nauta, het contact met de Flora en faunacommissie. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de ledenadministratie.


Marianne Kers is vice voorzitter van de vereniging en voorzitter van de Wedstrijdcommissie en contactpersoon voor de Damesdagcommissie.


Wybe Jan Nauta is voorzitter van de Competitiecommissie en heeft de Communicatiecommissie in zijn portefeuille. Daarnaast onderhoudt hij, samen met Thérèse Leeman, het contact met de Flora- en Faunacommissie.


Jaap van Petegem is voorzitter van de Seniorencommissie. Daarnaast is hij ledencontactpersoon.


Linda Klomp is voorzitter van de Jeugdcommissie.