Bestuur

//Bestuur
Bestuur2018-10-09T20:06:58+00:00
Harry
Voorzitter
Thérèse
Secretaris
Marianne
Penningmeester
Wybe Jan
Bestuurslid
Bert
Bestuurslid
Jan
Bestuurslid
Jaap
Bestuurslid

logo icon de-nunspeetse-39x45_gscBestuur

Welkom bij het bestuur van De Nunspeetse. De vereniging heeft begin mei 2016 een nieuw bestuur gekregen bestaande uit zeven leden.
De voorzitter ziet genoeg mogelijkheden om onze prachtige golfvereniging uit te bouwen en heeft er zin in om die uitdaging aan te gaan.
Samen met de leden van het bestuur zijn als speerpunten gekozen: sponsoring, jeugd, uitbreiding ledenaantal, een nieuwe website met een nieuw logo, het beter faciliteren van de verschillende competitieteams en een nieuw format voor de wedstrijden van de Heerendag en de Damesdag.
Als je dit leest is de nieuwe website en het nieuwe logo een feit.
Aan de overige speerpunten wordt hard en met veel enthousiasme gewerkt.
Voor het waarmaken van de ambities wordt veel waarde gehecht aan het draagvlak van de leden.

Kom spelen op De Nunspeetse en laat je verrassen door de prachtige 27 holes, het gezellige clubhuis en het bruisende clubleven.


Harry van Dalfsen, voorzitter van de vereniging neemt samen met Marianne Kers, de vice-voorzitter deel aan het overleg met een afvaardiging vanuit Het Rijk Golfbanen. Hij verzorgt externe contacten met onder andere de NGF, en heeft IT-zaken, Handicap & Regelcommissie, Baancommissariaat en Ledencommissie in zijn portefeuille.


Marianne Kers is vice-voorzitter en penningmeester en is verantwoordelijk voor de begroting, de clubfinanciën en onderhoudt het contact met de Damesdagcommissie, de Evenementencommissie en de Handicart Consul.

therese


Thérèse Leeman vervult de rol van secretaris.

bert


Bert Snoek is voorzitter van de Wedstrijdcommissie en contactpersoon voor de Heerendagcommissie en de Old Grand Dad Consul.


Wybe Jan Nauta is voorzitter van de Competitiecommissie en heeft de Communicatiecommissie in zijn portefeuille.

smoela-asselt


Jan van Asselt is voorzitter van de Jeugdcommissie.


Jaap van Petegem is voorzitter van de Seniorencommissie en heeft de Ledencommissie in zijn portefeuille.