Bestuur

//Bestuur
Bestuur2024-05-14T20:46:55+02:00

logo icon de-nunspeetse-39x45_gscBestuur

Het bestuur onderhoudt de contacten met het Rijk van Nunspeet en de NGF en is verantwoordelijk voor alle verenigingsactiviteiten.

Uiteraard heeft de vereniging de nodige commissies en vrijwilligers om alle verenigingsactiviteiten zoals veel wedstrijden en evenementen te organiseren en voor jong en oud een plekje te creëren binnen deze mooie vereniging.

Kom spelen of wordt lid op De Nunspeetse en laat je verrassen door de prachtige 27 holes, het gezellige clubhuis en het bruisende clubleven.

Het bestuur is bereikbaar via .


Coen Holstege, voorzitter van de vereniging neemt samen met Wybe Jan Nauta, vicevoorzitter, deel aan het overleg met een afvaardiging vanuit Het Rijk Golfbanen. Hij verzorgt externe contacten met onder andere de NGF, en heeft in portefeuille IT-zaken, Jeugd-, Handicap & Regelcommissie, Heerendag en Baancommissariaat.


Gerard van ’t Slot is penningmeester en is verantwoordelijk voor de begroting, de clubfinanciën en heeft in portefeuille de Evenementencommissie, de Wedstrijdcommissie en hij onderhoudt het contact met de Handicart consul en de Old Grand Dad consul.


thereseThérèse Leeman vervult de rol van secretaris. Zij onderhoudt, samen met Wybe Jan Nauta, het contact met de Flora en faunacommissie.


Wybe Jan Nauta is vicevoorzitter van de vereniging en voorzitter van de Competitiecommissie. Daarnaast onderhoudt hij, samen met Thérèse leeman, het contact met de Flora en faunacommissie.


Henk Dooijeweerd is voorzitter van de Jeugdcommissie.


Anneke Schipper heeft in portefeuille de Damesdagcommissie en de Seniorencommissie.


Marcel Schotman heeft in portefeuille de Communicatiecommissie.