Onze sponsoren

//Onze sponsoren
Onze sponsoren2023-11-07T00:03:25+01:00

logo icon de-nunspeetse-39x45_gscOnze sponsoren

HAKRON
Hakron bestaat uit 4 dochterondernemingen:
– Hakron Nunspeet B.V.; voor beton- en woningbouw
– Certacon; constructieve ondersteuning
– Hakron-Terwa; prefab-beton oplossingen
– Innofix; montage en afdichtingstechniek

Met al meer dan 40 jaar ervaring in de internationale handel is Homar BV gespecialiseerd in de im- en export van mobiele hijskranen. In onze werkplaats werken wij met ervaren, goed opgeleide monteurs. Doordat wij alle technische kennis in huis hebben, kunnen wij u complete service bieden.

Homar B.V.: sinds 1974 uw partner voor de aanschaf van gebruikte, mobiele hijskranen.

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe en wijde omgeving.
Onze baan ligt in het unieke natuurschoon van de Veluwe. Heuvels, oude vliegdennen, mooie doorkijkjes en de natuurlijke zandverstuiving waar het Rijk van Nunspeet vooral bekend van is, bepalen het karakter van onze 27 holes baan.

Develto helpt bij het optimaliseren van uw digitale proces. Maakt u nog gebruik van diverse formulieren, applicaties of Excellijstjes en wilt u dit automatiseren?
Wij ontwikkelen uw webapplicatie, website of webshop zodanig dat uw processen geautomatiseerd worden. Snelheid, eenvoud en gebruikersgemak staat bij ons centraal. Wij bouwen de oplossing die u zoekt.

Met meer dan 65 jaar ervaring in accountancy en belastingadvies, 13 vestigingen en 400 medewerkers, is Moore MKW sterk vertegenwoordigd in Midden en Noord-Nederland. Wij zijn specialist in financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance en recovery. Als lid van Moore Stephens zijn wij er ook voor advies over internationaal zakendoen.