Uitleg inloggen en link naar Proware

//Uitleg inloggen en link naar Proware
Uitleg inloggen en link naar Proware2017-09-10T15:03:02+02:00

logo icon de-nunspeetse-39x45_gsc‘De Nunspeetse’ en Proware

‘De Nunspeetse’ en Proware

Door in te loggen kom je in Proware. Inloggen is alleen mogelijk voor leden van De Nunspeetse golfvereniging. Dat lidmaatschap ga je gelijktijdig aan met je lidmaatschap van Het Rijk van Nunspeet.

Proware is een aparte website. De toegang is beveiligd omdat je daar bijvoorbeeld de contactgegevens van alle leden kunt opzoeken. In Proware heb je verschillende mogelijkheden. Het DashBoard is je eigen pagina waarover straks meer. Bij wedstrijden optie ‘kalender’ kun je zien welke wedstrijden worden georganiseerd. Door wedstrijden aan te klikken, is het mogelijk om je in te schrijven of weer uit te schrijven. Door op ‘homepage’ te klikken, keer je terug naar de openbare site. Als je weer terug wilt klik je op inloggen en kom je direct in Proware.

Het DashBoard is je persoonlijke pagina. In ‘mijn wedstrijden’ staat voor welke wedstrijden je bent ingeschreven. Enkele dagen voor een wedstrijd staat daar ook de starttijd. In ‘mijn handicap’ staat aan welke wedstrijden je hebt deelgenomen en de ontwikkeling van je exacte handicap. De baanstatus wordt aangegeven, Mededelingen en Zoek lid en Reserveringen. Rechts boven staat het vak ‘Selecteer extra opties’, daarin kun je aangeven welke mogelijkheden je in beeld wilt.

Speciaal voor (nieuwe) leden die problemen ondervinden bij het inloggen op het beschermde gedeelte van onze clubsite staat hieronder een beknopte gebruiksaanwijzing.

Note: het wachtwoord dat je eventueel gebruikt om golflessen en/of starttijden te bespreken bij Het Rijk van Nunspeet is NIET hetzelfde wachtwoord als dat je dient te gebruiken om in te loggen op de site van ‘De Nunspeetse’ golfvereniging.

Indien je na het doornemen van deze uitleg toch nog problemen ondervindt met het inloggen laat dit ons dan even weten via proware@denunspeetse.nl  Het is namelijk mogelijk dat je e-mailadres niet juist in onze administratie is opgenomen of dat je e-mailadres ondertussen is gewijzigd.

logo icon de-nunspeetse-39x45_gscUitleg inloggen

Stap 1

Je gaat naar denunspeetse.nl en komt dan in het openbare gedeelte van onze site.
Klik op deze site bovenaan ‘Inloggen’ aan en je komt in het inlogscherm.

2017-uitleg-inlog-afbeelding-2

Stap 2

Vul als gebruikersnaam jouw e-mailadres in. Indien je nog geen wachtwoord hebt of het wachtwoord vergeten bent, klik dan op de link ‘wachtwoord vergeten’.

Na deze link aangeklikt te hebben kom je in het scherm ‘Wachtwoord vergeten?’
Vul nogmaals je e-mailadres in en daarna de controlecode en druk op opslaan. Per e-mail wordt een (nieuw) wachtwoord naar je verzonden.

2017-uitleg-inlog-afbeelding-3

Stap 3

Indien je het wachtwoord ontvangen hebt, ga je weer naar denunspeetse.nl en via inloggen en het invullen van je e-mailadres (dit is dan je gebruikersnaam) en je wachtwoord kom je in het besloten gedeelte van onze website.
Via de tabs in de horizontale balk kun je naar diverse onderwerpen navigeren, zoals bijvoorbeeld de wedstrijden. In de verticale balk (links) vind je ook diverse submenu’s.
Voor je eigen gegevens, zoals lid/handicap en wedstrijd gegevens, klik je de tab ‘Proware’ aan.

logo icon de-nunspeetse-39x45_gscUitleg Proware

Nadat je het tabblad ‘Proware’ hebt aangeklikt kom je in het hiernaast afgebeelde scherm, het ‘Dashboard’.

DashBoard ‘Mijn Wedstrijden’

In het blok ‘Mijn wedstrijden’ worden de wedstrijden vermeld waar je ingeschreven bent met ook de starttijd, indien deze al bekend is. Als je op het ‘Dashboard’ met de muis over de tab ‘Wedstrijden’ beweegt dan is het mogelijk de ‘Kalender’ op te roepen. Op deze plek is het dan mogelijk voor de geplande wedstrijden in te schrijven, indien de inschrijfperiode geopend is. Er bestaat hier ook de mogelijkheid om meer details van de wedstrijd te zien en ook om een ander in te schrijven.

proware17-wedstrijden

2017-uitleg-inlog-afbeelding-6

DashBoard ‘Lid’

Via het blokje ‘Zoek lid’ kun je diverse gegevens van andere leden opvragen.

Indien je nu op ‘Zoek’ klikt krijg je de persoonlijke gegevens te zien van de gezochte persoon met een pasfoto, indien deze persoon die foto ook heeft aangeleverd. In het geval dat je zelf nog geen pasfoto ingestuurd hebt, dan kun je dit doen via proware@denunspeetse.nl.

2017-uitleg-inlog-afbeelding-4

DashBoard ‘account details’

Via de inlognaam, account details knop rechts bovenin op het dashboard kom je op het hiernaast getoonde overzicht. Hier staan je persoonlijke gegevens. Je kunt hier je foto, adresgegevens en password veranderen en via de andere tabbladen kun je het verloop van je handicap te zien krijgen en een overzicht zien van de door jou gespeelde wedstrijden.

2017-uitleg-inlog-afbeelding-5

Op het dashboard van Proware is ook aanvullende informatie te vinden over de status van de baan en indien van toepassing mededelingen ten aanzien van tijdelijke regels.

Indien je verdere vragen hebt over het gebruik van Proware laat dit ons dan weten via proware@denunspeetse.nl.