Lid worden?

//Lid worden?
Lid worden?2017-09-10T15:02:41+02:00

logo de-nunspeetse-39x45_gscLid worden?

Maak kennis met en word lid van De Nunspeetse!

Verscholen in de bossen ligt de prachtige 27 holes golfbaan van Het Rijk van Nunspeet. ‘De Nunspeetse’ (Nunspeetse Golf en Country Club De Verwaeyde Sandbergen) heeft op dit complex sinds 1987 haar home course.

Beginners & gevorderden
De drie lussen Noord, Oost en Zuid bieden ‘voor elk wat wils’ met mooie waterpartijen, een meer dan 100 jaar oud naaldbos en een originele zandverstuiving. Zowel beginnende als gevorderde golfers voelen zich hier uitstekend thuis. Daarnaast zijn er uitgebreide oefenfaciliteiten: een grote driving range, twee putting greens, een oefenbunker, een chipping en pitching green en een 6-holes par 3 baan.

Horecafaciliteiten
Ook het clubhuis biedt zowel leden als greenfee-spelers de gelegenheid om vóór en ná het spel gebruik te maken van uitstekende horecafaciliteiten in de luxe en bijzonder gezellige entourage van de clublounge of natuurlijk het ruime terras. De clublounge is recent vernieuwd en biedt een fantastische blik op de grote gecombineerde green van de holes Noord-9 en Oost-9, alswel uitzicht op onze karakteristieke en uitdagende par 5 hole waarmee de Zuid lus wordt afgesloten.

Een bruisend clubleven
Mede door de uitstekende samenwerking met Het Rijk van Nunspeet kent de vereniging een bruisend clubleven. Zo wordt iedere dinsdag een Damesdag en op woensdag de Heerendag georganiseerd. Nieuw is de Tigercompetitie voor de lage handicappers en de 9-holes Senior Mix op donderdagmiddag. Bijna ieder weekend zijn er verenigingswedstrijden. Dit kunnen gezelligheids- of prestatiegerichte wedstrijden zijn. Uiteraard neemt de vereniging ook met vele teams deel aan de jaarlijkse NGF-competitie.

Nieuwe leden zijn van harte welkom!
Als lid van De Nunspeetse en Het Rijk van Nunspeet profiteer je van ruime speelmogelijkheden, vele wedstrijden, uitgebreide lesmogelijkheden en vooral veel golfplezier. Hiernaast kun je onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten en de gezellige horecagelegenheden. De enthousiaste golfvereniging De Nunspeetse organiseert wekelijks wedstrijden waar beginnende en gevorderde golfers elkaar treffen. Je bent natuurlijk ook welkom bij de vele andere activiteiten van ‘De Nunspeetse’.

Een vorm van lidmaatschap voor iedereen
Graag maken wij het beste wat golf te bieden heeft toegankelijk met een passende vorm van lidmaatschap voor iedereen. Je leest alles over de mogelijkheden op de pagina met Lidmaatschapsvormen.

Meer informatie of een kennismaking?
Heb je interesse in een lidmaatschap? Dan ben je van harte welkom voor een rondleiding op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet! Onder het genot van een kopje koffie informeren wij je graag persoonlijk over de mogelijkheden en tarieven van ons lidmaatschap. Via +31 341 255 255 kun je contact opnemen om een afspraak te maken, of gebruik hiervoor het contactformulier.

Contact met de vereniging?
Wil je meer weten over onze vereniging? Zend een mailtje naar en er wordt contact met je opgenomen.