Golfen saai? Echt niet!

//Golfen saai? Echt niet!
Golfen saai? Echt niet!2017-09-10T15:02:48+01:00

bovenbeeld16-jeuco

Logo Specht icon de-nunspeetse-39x45_gscGolfen saai? Echt niet!

Bij ‘De Nunspeetse’ bieden we de jeugd een attractief programma. Onder leiding van onze 2 golfprofessionals zijn zij in deskundige handen. Welk ambitieniveau het kind ook heeft; gezellig samen met de ouders spelen of een nieuwe Tiger Woods willen worden, op elk niveau kunnen wij deze kinderen begeleiden. Maar boven alles: ‘plezier moet voorop staan’.

Naast de reguliere lessen worden aanvullend (baan)lessen verzorgd door onze jeugdcoaches. Onze vereniging heeft zich bij de invulling van de jeugdactiviteiten verbonden aan het programma ‘Committed to Jeugd’ van de NGF. Een uitgebreid programma voor de jeugd waarbij zij op een speelse en uitdagende manier kennismaken met alle facetten van de golfsport.

Verder staan er diverse activiteiten op het programma zoals jeugdbekerwedstrijden, fun-wedstrijden, speciale golf bootcamps en ouder-kind wedstrijden. Ook hopen wij in 2017 weer met een jeugdteam deel te gaan nemen aan de NGF-competitie.

Vanaf 2017 krijg de jeugd (met uitzondering van de schoolvakanties) het gehele jaar door les. Natuurlijk kunnen zij onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten en krijgen ze gratis ballen voor de driving range. Ook hebben ze gratis toegang tot de Dennenbaan (een 6 holes par-3 baan). Zo kunnen de kinderen zich prima voorbereiden op het verkrijgen van baanpermissie. Natuurlijk wordt ook het theoretische deel behandeld.

De Nunspeetse heeft een Jeugdcommissie welke wordt ondersteund door het bestuur van de vereniging, de directie en de golfschool van Het Rijk van Nunspeet. Iedereen is betrokken en vol overtuiging dat jeugd belangrijk is voor onze vereniging! De Jeugdcommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van allerlei activiteiten en werkt daarbij samen met de golfprofessionals en jeugdcoaches om gedurende het jaar een attractief en afwisselend programma te bieden.

Streven is om een compleet jaarprogramma aan te bieden tegen een financieel aantrekkelijk (maand)tarief. Daarvoor is een financiële bijdrage van de vereniging vereist. Daarnaast wordt er een initiatief gestart om door middel van sponsorbijdragen zoveel mogelijk activiteiten te ontplooien. Kortom alles wordt uit de kast gehaald om het ‘onze’ jeugd zoveel mogelijk naar de zin te maken.

JeuCo17 - Facebook jeugdgolfJeugdgolf de Nunspeetse heeft natuurlijk
ook een eigen fanpage op Facebook!