Golfen saai? Echt niet!

//Golfen saai? Echt niet!
Golfen saai? Echt niet!2019-12-29T13:11:56+01:00

bovenbeeld16-jeuco

Logo Specht icon de-nunspeetse-39x45_gscGolfen saai? Echt niet!

Bij ‘De Nunspeetse’ bieden we de jeugd een attractief programma. Onder leiding van onze golfprofessional zijn zij in deskundige handen. Welk ambitieniveau het kind ook heeft; gezellig samen met de ouders, vriendjes spelen of de eerste Nunspeetse op de European Tour, op elk niveau kunnen wij deze kinderen begeleiden. Maar boven alles: ‘plezier moet voorop staan’.

Naast de reguliere lessen door onze golfprofesional worden aanvullend (baan)lessen verzorgd door onze jeugdcoaches. Onze vereniging heeft zich bij de invulling van de jeugdactiviteiten verbonden aan het programma ‘Committed to Jeugd’ van de NGF. Een uitgebreid programma voor de jeugd waarbij zij op een speelse en uitdagende manier kennismaken met alle facetten van de golfsport.

Verder staan er diverse activiteiten op het programma zoals jeugdbekerwedstrijden, fun-wedstrijden en serieuze wedstrijden. Ook doen wij ieder jaar met jeugdteam(s) mee aan de NGF-competitie.

De jeugd krijgt (met uitzondering van de schoolvakanties) het gehele jaar door les. Natuurlijk kunnen zij onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten en krijgen ze gratis ballen voor de driving range. Ook hebben ze gratis toegang tot de Dennenbaan (een 6 holes par-3 baan). Zo kunnen de kinderen zich prima voorbereiden op het verkrijgen van baanpermissie. Natuurlijk wordt ook het theoretische deel behandeld.

Met baanpermissie mag je de “grote” 18 holes baan spelen en kun je op weg naar het behalen van een handicap, deze varieert tussen 54 en 0! Als je 0 hebt ben je héél goed geworden.

De Nunspeetse heeft een Jeugdcommissie welke wordt ondersteund door het bestuur van de vereniging, de directie en de golfschool van Het Rijk van Nunspeet. Iedereen is betrokken en vol overtuiging dat jeugd belangrijk is voor onze vereniging! De Jeugdcommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van allerlei activiteiten en werkt daarbij samen met de golfprofessional en jeugdcoaches om gedurende het jaar een attractief en afwisselend programma te bieden.
Streven is om een compleet jaarprogramma aan te bieden tegen een financieel aantrekkelijk (maand)tarief. Daarvoor doet de vereniging ook een financiële bijdrage.

Daarnaast wordt er actief gezocht naar sponsorbijdragen om zoveel mogelijk activiteiten te kunnen ontplooien. Kortom alles wordt uit de kast gehaald om het ‘onze’ jeugd zoveel mogelijk naar de zin te maken.