Het Rijk van Nunspeet host het internationale ‘Marisa Sgaravatti Trophy’ en ‘Master Team Championship’ 2024

/, ClubInfo, Leden/Het Rijk van Nunspeet host het internationale ‘Marisa Sgaravatti Trophy’ en ‘Master Team Championship’ 2024

Het Rijk van Nunspeet host het internationale ‘Marisa Sgaravatti Trophy’ en ‘Master Team Championship’ 2024

Van 15 juli tot en met 19 juli 2024 vindt er een groot Europees damesgolftoernooi plaats op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet: 28 teams met totaal 180 deelnemers uit 17 landen komen naar Nunspeet voor de 33e Marisa Sgaravatti Trophy’ en de 10e ‘Master Team Championship’ 2024. Dit toernooi wordt georganiseerd door de NDSGA (Nederlandse Dames Senioren Golf Associatie) onder auspiciën van de ESLGA (Europese Senior Ladies Golf Association). Het toernooi bestaat sinds 1991 en wordt jaarlijks door een van de aangesloten landen georganiseerd.

Wat betekent dat voor leden van de Nunspeetse?
In de week van maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli is er voor een leden van de Nunspeetse beperkte mogelijkheden om op Het Rijk van Nunspeet te golfen.

  • Alle lussen (Noord, Oost en Zuid) van de golfbaan zijn vanaf zonsopgang tot halverwege de middag gereserveerd voor het toernooi.
  • Voor leden van de Nunspeetse zijn er vanaf 15.00 uur ’s middags weer starttijden te boeken.
  • Op maandag 15 juli en vrijdag 19 juli is het clubhuis exclusief gereserveerd voor deelnemers van dit toernooi.

Er zijn speciale afspraken gemaakt voor leden van de Nunspeetse om in de week op andere het Rijk Golfbanen te kunnen golfen.

Het Rijk van Nijmegen:
Dagelijks van maandag 15 juli tot vrijdag 19 juli zijn er primetime blokken gereserveerd van 12:00 tot 13:00 uur exclusief voor individuele leden van de Nunspeetse. Dus ongeacht of je al een all-course lidmaatschap hebt, speel je op die dagen gratis.

  • Maandag 15 juli: beschikbaarheid op Nijmeegse Baan 1-18
  • Dinsdag 16 juli: beschikbaarheid op Groesbeek Noord – Oost
  • Woensdag 17 juli: beschikbaarheid op Nijmeegse Baan 1-18
  • Donderdag 18 juli: beschikbaarheid op Groesbeekse Baan Oost en Zuid
  • Vrijdag 19 juli: beschikbaarheid op Groesbeekse Baan Noord – Oost

Deze kunnen vanaf 15 april telefonisch worden geboekt bij de collega’s in Nijmegen en de starttijden blijven tot een week voor de beschikbare datum staan. Daarnaast hebben de collega’s in Nijmegen die week een speciale aanbieding met een lunchpakket en een dagmenu voor slechts 25 euro.

Het Rijk van Sybrook:
Alle individuele leden van de Nunspeetse, ongeacht of je al een all-course lidmaatschap hebt, mogen gratis spelen van maandag 15 juli tot en met 19 juli op het Rijk van Sybrook, Hiervoor gelden de normale reserveringsvoorwaarden (vanaf 14 dagen van tevoren boeken) en is op basis van beschikbaarheid.

Het Rijk van Margraten:
Alle individuele leden van de Nunspeetse, ongeacht of je al een all-course lidmaatschap hebt, mogen gratis spelen van maandag 15 juli tot en met 19 juli op het Rijk van Margraten. Hiervoor gelden de normale reserveringsvoorwaarden (vanaf 14 dagen van tevoren boeken) en is op basis van beschikbaarheid.

Vrijwilligers
De Nederlandse organisatie van dit toernooi is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met dit toernooi, zoals bijvoorbeeld spotters, recorders, etc. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Logo ESGLA

Door |2024-04-15T18:42:50+02:0015/04/2024|Categorieën: BaanInfo, ClubInfo, Leden|0 Reacties

Geef een reactie