Foursome wedstrijd

//Foursome wedstrijd

Foursome wedstrijd

Wedstrijdverslag

door: Ankie en Gerrit Bronkhorst

Door 40 spelers is deze wedstrijd gespeeld op een erg mooie lentedag.
Traditiegetrouw bestonden de flights hoofdzakelijk uit echtparen en vrienden duo’s die met elkaar de sportieve strijd aangingen om een zo’n goed mogelijk resultaat / score te behalen. Om dit te realiseren zit het vooral in het “gezamenlijk” moeten spelen bij deze spelvorm. Uiteraard geeft dat een boost om je uiterste best te doen, immers je partner moet jouw soms hele mooie, maar ook slechte slag verder spelen en soms er maar het beste van zien te maken.

Niettemin een erg leuke spelvorm, waarvan we allen hebben genoten en waarvan de scores na afloop een breed palet weergaven. We speelden op twee lussen te weten: Noord – Oost en Zuid – Noord. De hoogste score op Noord – Oost was voor Jacco van Dam en Linda Klomp met 43 Stableford punten, en als prima tweede het koppel Sandra – en Nuy Vrijhof met 39 punten. Op de lus Zuid – Noord waren Ronald Gorel en Marianne Kers de winnaar met 35 punten en een mooie tweede plek voor het koppel Jos Schoot Uiterkamp en Cris Bijker met 33 punten.
In onze flight waar we gezellig en met de nodige inzet hebben gespeeld, zijn we niet aan die hoge score gekomen. Wel hebben we alle hoeken van de baan opnieuw verkend, hetgeen de pret niet mocht drukken.

Nadat de uitslag bekend was gemaakt kwam er een mooi gebaar van Jacco, die in zijn speech de overwinning opdroeg aan Linda, die in topvorm bleek te zijn en de basis was voor hun mooie resultaat. Proficiat.

Kortom: reden temeer voor diegene die niet hebben meegespeeld, volgend seizoen zich in te schrijven en mee te doen.

De winnaars

Noord-Oost

PosTeamScore
1Jacco van Dam
Linda Klomp
43
2Sandra Vrijhof
Nuy Vrijhof
39
3Annette Horsman
Maarten Horsman
34

Zuid-Noord

PosTeamScore
1Ronald Gorel
Marianne Kers
35
2Jos Schoot Uiterkamp
Cris Bijker
33
3Josina Kukupessy
Marry Steenbakkers
32
Door |2024-04-22T10:23:17+02:0017/04/2024|Categorieën: Wedstrijdverslag|0 Reacties

Geef een reactie