Nieuws van de golfschool

//Nieuws van de golfschool

Nieuws van de golfschool

Na bijna 35 jaar samen te hebben gewerkt met “onze” Brian Gee nemen wij het einde van deze maand afscheid van deze, onder de leden, zeer geliefde golfprofessional.

Vanaf 1 januari komen er 2 gedreven golfprofessionals onze golfschool versterken. David Love en Joseph de Rijk zijn de PGA Professionals die naast Carolien Driessen de lessen bij Het Rijk van Nunspeet gaan verzorgen. Zij bieden leden en gasten van Het Rijk van Nunspeet instructie op hoog niveau. De combinatie van jarenlange ervaring, hoogwaardige opleiding (PGA van Engeland / Nederland) en het gebruik van moderne hulpmiddelen staat hiervoor garant. David en Joseph waren de afgelopen 15 jaar als Pro Team verbonden aan Golfclub Zwolle en hebben in goed overleg besloten hun werkzaamheden vanaf 1 januari voort te zetten op Het Rijk van Nunspeet.

DAVID LOVE

20 Jaar ervaring als PGA Golfprofessional opgeleid in Engeland. Expert in video swing en trackman analyses. Coaching van top jeugd amateurs. Heeft vele golfers opgeleid tot single handicappers.

JOSEPH de RIJK

15 jaar ervaring als PGA Golfprofessional. Heeft de afgelopen honderden “golfstarters” begeleid tot het behalen van hun handicap. Heeft les gegeven aan vele competitieteams en typeert zichzelf als echte verenigingspro.

Nieuws mbt nadere kennismaking volgt in januari.

Met enthousiaste groet,

Peter Hemmen
General Manager

Door |2020-12-06T17:51:52+02:0006/12/2020|Categorieën: golfschool|2 Reacties

2 Comments

  1. Jolijn van Rooijen 7 december 2020 om 15:42 - Antwoorden

    Geven deze pro’s ook les Stack & Tilt zoals Brian deed.

  2. Peter hemmen 8 december 2020 om 21:04 - Antwoorden

    Jazeker Jolijn indien gewenst kan dit.

Geef een reactie