Voorjaarstrofee

//Voorjaarstrofee

Voorjaarstrofee

Wedstrijdverslag

door: Patricia van de Riet

We hadden ons samen ingeschreven voor de voorjaarstrofee. Dan heb je beelden van zonnetje, briesje, bloeiende bomen en struiken, kwetterende vogels en alles wat aan het voorjaar doet denken.

De weersvoorspelling aan het begin van de week was ronduit slecht. Meestal verbetert dat in de loop van de week; deze week dus niet, maar mijn man en ik hadden allebei een gezellige flight en die laat je toch niet zo snel in de kou (letterlijk) staan.
Dus op naar Nunspeet. Bij de eerste rotonde probeerde ik het nog: schat we kunnen nog terug, we zijn toch niet zo oud geworden om op onze leeftijd een paar uur vrijwillig in de regen te lopen.

Helaas geen reactie, hij luisterde naar het weer op de radio.
Aangekomen in Nunspeet was het droog (even), dus op naar het secretariaat voor de betaling en de kaarten. We gingen een poosje putten (het miezerde en de wind duwde mijn trolley voor de eerste keer om, later nog twee keer) en toen op naar de eerste tee. Mijn flightgenoten Jos en Thijs hadden er zin in en dat werkte aanstekelijk. Na flink ploeteren met ballen, clubs en trolleys tegen de wind in en inmiddels flinke regen, kwamen we er na negen holes achter, dat we de volgende negen holes toch nog iets meer ons best moesten doen. Aldus geschiedde, in ieder geval voor Jos.

Na achttien holes was ik redelijk tevreden met het resultaat onder deze beroerde omstandigheden en als beloning mocht ik dus dit stukje schrijven.

Mijn dank voor de morele en fysieke (toen ik op de green van hole 2 uitgleed) ondersteuning van Jos en Thijs is groot, heren het was een feestje ondanks het weer.

En Tineke gefeliciteerd met een magnifieke score en de winst van deze trofee. Alle andere winnaars natuurlijk ook gefeliciteerd en iedereen die mee heeft gedaan: regenhoedje af.
PvdR

De winnaars

Noord Oost

PosSpelerScore
1Tineke Jager40
2Jan ten Have37
3Michael Aarts33
4Corinne Noordman32 lst9:17
5Maarten Horsman32 lst9:15
6Matthijs Venema31
7Bert Keizer29

Zuid Noord

PosSpelerScore
1Linda Klomp36
2Jos Schoot Uiterkamp33
3Hannie Kunzel33
4Adriaan Rink32
5Robert van de Riet31
6Sandra Vrijhof31
7Patricia van de Riet30
Door |2024-03-27T21:56:29+01:0027/03/2024|Categorieën: Wedstrijdverslag|0 Reacties

Geef een reactie