Opening TrackMan Range

//Opening TrackMan Range

Opening TrackMan Range

Beste leden,

Woensdag 28 juni is de Trackman Range op Het Rijk van Nunspeet officieel geopend. Voor diegenen die er niet bij zijn geweest nog even kort wat informatie.

TrackMan Range:

In het kort: De TrackMan Range is een radarsysteem die de ballen kan volgen op de drivingrange. Op de drivingrange zijn 3 radars geïnstalleerd, 1 boven en 2 op de range, die baldata kunnen meten, dus hoe hoog, hoe ver en hoe recht de bal gaat. Al deze data kun je verzamelen op je eigen app. Daarnaast kan je ook spelletjes spelen, virtueel golfen op andere banen en meedoen aan toernooien via de TrackMan Range app.

Gratis workshops:

Om alles rustig en duidelijk uit te leggen, zijn er in juli 4 gratis Trackman Range workshops gepland voor maximaal 8 personen waarvoor je je kunt inschrijven:

  • Maandag 3 juli van 11.00 – 12.00 uur bij Carolien
  • Zaterdag 8 juli van 11.00 – 12.00 uur bij David
  • Vrijdag 21 juli van 13.30 – 14.30 uur bij Carolien
  • Zaterdag 22 juli van 11.30 – 12.30 uur bij David

Aanmelden kan aan de receptie, via mail [emial-obfuscate email = “info@golfbaanhetrijkvannunspeet.nl”] of telefonisch. Reserveer snel want vol is vol. Bij voldoende belangstelling voor deze workshops, plannen we in augustus weer een aantal nieuwe data in.

Techniek:

Het systeem van Trackman Range communiceert met een app op je eigen telefoon of IPad en via het speciale TrackMan wifi netwerk op de driving range. Mocht het niet lukken om in het Trackman systeem te komen, helpt het vaak om de app even opnieuw te starten. Mocht je hulp nodig hebben met de app of verbinding, vraag het bij de receptie. Wij proberen zo goed mogelijk te helpen en als dat niet lukt, vragen wij het aan de helpdesk van Trackman. Als je andere banen virtueel wilt spelen, heb je een IPad nodig, dat lukt namelijk niet op IPhones of Android aangestuurde telefoons.

Toernooien:

Voor de opening hebben we een openingstoernooi aangemaakt in de app met leuke prijzen. De eerste prijs is 50 euro aan ballentegoed en onder alle deelnemers worden 2 golflessen van een half uur verloot, aangeboden door onze PGA-professionals David en Carolien. Björn Driessen heeft tijdens de opening een mooie score neergezet en voorlopig is hij ‘the man to beat’ met 4900 punten. Dit toernooi loopt tot en met 4 juli. De ranking en uitslag wordt via de TV-schermen in de hal getoond.

Meedoen is makkelijk, in de app staat het toernooi, dat kun je aanklikken en via rules worden de spelregels en puntenverdeling uitgelegd. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Na dit toernooi zullen we regelmatig andere toernooien organiseren, dus hou je app in de gaten.

Tot slot:

De Trackman Range is een flinke investering, zowel in aanleg als in jaarlijkse kosten. Dat betekent dat de ballen duurder gaan worden, net als op de andere 2 Rijkbanen met een TrackMan Range. Per eenheid worden er 26 ballen uitgegeven (was 25), je krijgt een extra korting wanneer je meerdere units kiest en leden ontvangen 20% korting als ze gebruik maken van de MyNetPay app.

Per 3 juli wordt de prijs als volgt:

SelectieAantal ballenStandaard prijsLedenprijs met app
1261.951,56
2523,652,92
3785,254,20

Tot snel op de TrackMan Range.

Sportieve groet,
Liesbeth van Wijk
General Manager

.

Door |2023-09-27T11:19:05+02:0029/06/2023|Categorieën: BaanInfo|0 Reacties

Geef een reactie