Opening Jubileumweek

/, Lustrum/Opening Jubileumweek

Opening Jubileumweek

Vrijdag was het dan zover!

Een “informele” bijeenkomst als start van een 10-daagse vol wedstrijden, entertainment en heerlijke hapjes en diners.

Voor elk lid van de vereniging stond er een mooie drinkbeker klaar voor tijdens ons rondje golf en kreeg men ook het jubileum magazine uitgereikt. Veel leden hadden deze presentjes al tijdens eerdere wedstrijden in ontvangst genomen.

De spreekstalmeester voor deze feestweek legde uit wat er allemaal stond te gebeuren en berichtte ook hoe de diverse prijzen zouden worden verdeeld en dat er één hoofdprijs te vergeven is op de slotavond zaterdag 9 juli tijdens een quiz met alle dagwinnaars (mits aanwezig).

Hij kondigde onze voorzitter Coen Holstege aan, die toch voor een officieel tintje zorgde door de opening te verrichten van de jubileumweek en ook de general manager van het Rijk van Nunspeet, Liesbeth van Wijk, feliciteerde de vereniging, vertelde over haar, nu vaste aanstelling als manager en hield een mooi praatje.

Er werd direct al druk gebruik gemaakt van de “floating hole” in de vijver waar men voor € 5,- zeven ballen kon (en nog steeds kan!) slaan voor de Stichting Handicart om onze handicarts te behouden en zo mogelijk er nog één bij te financieren.

Het werd weer bar gezellig, maar dat zijn we op de Nunspeetse natuurlijk wel gewend.

Een zeer geslaagde en positieve opening van een geweldige feestweek. Een voorbode voor wat er allemaal stond te gebeuren en nog steeds gaande is.

FTK

Foto’s van deze feestelijke opening vind je hier.

Door |2022-07-12T22:20:36+02:0006/07/2022|Categorieën: Jubileum, Lustrum|0 Reacties

Geef een reactie