Nieuws van de Heerendagcommissie

//Nieuws van de Heerendagcommissie

Nieuws van de Heerendagcommissie

Helaas is de bijdrage vanuit de Heerendagcommissie niet geheel in de nieuwsbrief van april, die u gisteren heeft ontvangen, opgenomen. Daarom alsnog deze aanvulling in een ‘extra editie’.

Maandprijs

Vanaf maart 2019 wordt er gespeeld om een maandprijs op de Heerendag. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Het Rijk van Nunspeet en wordt uitgereikt op de laatste woensdag van de maand tijdens het diner. De maandprijs van maart is inmiddels uitgereikt aan Jan van de Craats en de maandprijs van april is gewonnen door Ed van Went. Heren: gefeliciteerd!

Matchplaycompetitie

Na een aantal jaren, waarin de matchplay competitie niet plaatsvond, heeft de Heerendagcommissie besloten om deze competitie weer op te pakken. Er is gekozen voor een andere opzet. Er wordt gespeeld in twee fases: een poulefase en een knock-outfase. De loting voor de poule-indeling heeft inmiddels plaatsgevonden tijdens het Heerendag diner op 1 mei jl. Dit was toch wel een hilarisch gebeuren. Kreten van “o, die kan ik wel hebben” en “ik lust je rauw” klonken door de zaal. Er is zelfs al een poule gebombardeerd tot de ‘poule des doods’. Kortom het belooft een spannende competitie te worden. De wedstrijdleiding is in handen van de Heerendagcommissie bij monde van Cris Bijker en Hein van Mulligen. Op de site kan men lezen hoe het e.e.a. in zijn werk gaat en inmiddels hebben alle 42 deelnemers ook een mail ontvangen. De uitslagen en voortgang kan men bekijken via de site van de Nunspeetse via -commissies, -Heerendagcommissie, -diverse standen Heerendag en in het kader standen 2019 naar -poulefase matchplay competitie.

Heerendag naar het Rijk van Nijmegen

De Heerendag gespeeld op het Rijk van Nijmegen is op verzoek van het Rijk van Nunspeet verplaatst. Dit houdt in dat de Heerendag op 29 mei (zonder diner) gewoon wordt gehouden op Nunspeet en dat woensdag 5 juni (met diner) wordt gespeeld in Nijmegen.

Bijzondere data:

5 juni:  Rijk van Nijmegen
19 juni: Dames- / Heerendag
31 juli: Heerenvriendendag
19-21 augustus: Heerendaguitje Duitsland
25 september: Rijk van ‘t Sybrook

Door |2019-05-07T19:00:08+01:0006/05/2019|Categorieën: Heerendag|0 Reacties

Geef een reactie