Nieuwjaarsreceptie 2024

//Nieuwjaarsreceptie 2024

Nieuwjaarsreceptie 2024

Verslag

door: Frank Korzaan

Zoals elk jaar werd ook dit jaar de nieuwjaarsreceptie van de vereniging gehouden, na de eveneens
traditionele nieuwjaarswedstrijd, gisteren op 6 januari, welke werd gewonnen door Nuy Vrijhof, na kaartmatching met Maarten Horsman. Beiden hadden maar liefst 41 punten bij elkaar geslagen!

De mogelijkheid dus om alle leden, vrienden en kennissen van de Nunspeetse een gelukkig nieuwjaar te wensen, waar velen dan ook dankbaar gebruik van maakten.

Om 17.30 uur nam onze voorzitter Coen Holstege het woord en memoreerde de vele gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Onze mooie baan die aangepast werd en een nieuwe NGF rating kreeg, waardoor er voor de meesten het één en ander veranderde in het aantal slagen dat ieder meekrijgt, de lancering van de nieuwe, modernere website, waardoor periodieke nieuwsbrieven overbodig zijn geworden en het nieuws direct op de site komt te staan met daarbij de aansporing om toch regelmatig ook de site te bezoeken en niet alleen direct door te schakelen naar Proware voor de wedstijden.

Ook de vele vrijwilligers, die al het werk binnen de vereniging doen werden nogmaals bedankt voor al hun inspanningen. De samenwerking met het Rijk is nog altijd zeer goed en er is begrip voor alles wat er speelt binnen het Rijk en binnen de vereniging. De voorzitter sloot af met alle goede wensen voor iedereen in dit nieuwe jaar.

Natuurlijk werden zoals gebruikelijk ook de golfer en golfster van het jaar gehuldigd. Alleen de winnaars kregen een prijs voor hun prestaties, maar ook de nummers twee en drie werden even in het zonnetje gezet. De uitreiking van deze prijzen werd gedaan door onze vice-voorzitter en tevens voorzitter van de wedstrijdcommissie, Marianne Kers.

De uitslag:

Bij de dames:
Anouck Hage derde,
Karin Kaptein tweede
en golfster van het jaar is Corinne Noordman geworden, die helaas niet aanwezig was.

Bij de heren:
Michael Aarts derde,
Maarten Horsman tweede
en (tot niemands verbazing) was Björn Driessen met overmacht de golfer van het jaar.

Het bleef, zoals altijd nog heel lang gezellig. Een zeer geslaagd begin van het nieuwe jaar!

FTK
Communicatiecommissie

Foto’s

Door |2024-01-07T19:32:17+01:0007/01/2024|Categorieën: Wedstrijdverslag|1 Reactie

Eén reactie

  1. Henk van ‘t Slot 9 januari 2024 om 13:07 - Antwoorden

    Was weer een gezellige ontmoeting en leerden we ook weer nieuwe leden kennen.
    En helaas hebben we ook weer een definitief afscheid moeten nemen van een paar oud leden
    Ook dit hoort bij een actieve vereniging

Geef een reactie