Hole in One

Hole in One

Het zal je maar gebeuren!

Maandag 10 april tijdens de Paasscharrel sta je met je flightgenoten op de afslag van oost 3. De pin stond achter de bunker, net iets lager gelegen dan de bunkerrand, dus we konden de cup niet zien. Ronald Gorel slaat als eerste een prachtige bal op de green en Jan de Groot doet er niet voor onder: resultaat twee ballen mooi op de green.

Wij lopen naar de rode tee. Jacomien Eilander slaat als eerste en haar bal loopt langs de bunker zo de green op verdwijnt achter het ‘heuveltje’ richting pin. Pff als dat maar geen ‘hole in one’ is, grapt zij. Drie ballen op de green, de druk om dit te evenaren is groot.

Ik tee op en sla af. Ook mijn bal landt voor de green en rolt langs de bunker zo Jacomien haar bal achterna. Nieuwsgierig lopen wij naar de green, maar er liggen maar drie ballen.

Ik zie gelijk dat mijn bal mist….. misschien toch iets te veel vaart en eraf gerold? Ronald, die er duidelijk meer vertrouwen in heeft loopt gelijk naar de hole en ja hoor: in de hole! Een hole in one!! Ongeloof, blijdschap en de felicitaties van mijn flightgenoten. En Jacomien haar bal? Die ligt werkelijk waar nog geen 10 cm van de pin… dus bijna een dubbele hole in one 🙂

Medi Holstege

Door |2023-10-04T09:23:55+02:0010/04/2023|Categorieën: Communicatie, Evenementen|3 Reacties

3 Comments

 1. Wim Evers 11 april 2023 om 21:44 - Antwoorden

  Ik heb wel eens van stuntmannen gehoord maar in Nunspeet hebben we stuntvrouwen.
  Mooie stunt dames en een mooie herinnering.

  Proficiat!

  Wim Evers

 2. Karin Kaptein 12 april 2023 om 17:41 - Antwoorden

  Nogmaals gefeliciteerd Medi !

 3. Maarten Horsman 14 april 2023 om 08:06 - Antwoorden

  Dat noemt men; GIRL POWER

  gefeliciteerd Medi

Geef een reactie