Het Wel&Wee van Dames 1 zondag 27 holes (3)

//Het Wel&Wee van Dames 1 zondag 27 holes (3)

Het Wel&Wee van Dames 1 zondag 27 holes (3)

Wedstrijdverslag

door: Marianne Kers

Alhoewel we voor onze laatste competitiewedstrijd maar twee punten nodig hadden om kampioen te worden, hadden we ons terdege voorbereid op deze wedstrijd. Op zaterdag hadden we met het hele team voorgespeeld op Weleveld. Dit is een 9 holes baan, maar wij hebben hem twee keer gelopen. Dat bleek geen overbodige luxe, want de greens waren enorm geonduleerd en daardoor lastig aan te spelen.

Saskia ten Have stond ‘stand by’ voor de zondag voor het geval het voorspelen een te zware wissel zou trekken op Anouck Hage. De B&B die geregeld was door Sandra Vrijhof is zeker aan te raden. We werden erg gastvrij onthaald, konden nog lekker in het zonnetje zitten op onze eigen terrasjes, de matrassen waren goed en het ontbijt was voortreffelijk. Zaterdagavond hebben we heerlijk en heel gezellig met elkaar gegeten in de plaatselijke bistro.

Zondagochtend voelde Anouck zich fit genoeg om te spelen, dus Saskia hoefde niet alsnog te worden opgetrommeld. Desondanks was zij toch halverwege de middag weer aanwezig om de overwinning als team te vieren.

Na de doubles hadden wij de buit al meer dan binnen, maar ’s middags gingen we er weer vol tegenaan, alsof er nog van alles van afhing. We wonnen alle singles en de wedstrijd met 17-1. Wat een uitslagen over de vier wedstrijden: 15-3, 18-0, 18-0 (vriendschappelijk) en 17-1.

Zoals eerder gememoreerd waren we vorig jaar het zwakste team in de poule en dit jaar was dat het tegenovergestelde.

Na een speech door het ontvangende team werden we in de bloemetjes gezet en genoten we vervolgens van een heerlijk Indonesisch buffet. Tijdens het buffet verraste Anouck de teamgenoten met een Bladcadeau (een cadeaubon waarmee je een tijdschriftabonnement kunt kiezen). Wat een gezelligheid en wat een teamspirit. Graag laten wij ons nog eens in de bloemetjes zetten tijdens de afsluiting van de competitie als één van de teams die kampioen zijn geworden.

Het team

De stand

De (tussen)stand in de poule vind je hier.

Door |2023-05-09T10:36:12+02:0008/05/2023|Categorieën: Competitie verslagen|0 Reacties

Geef een reactie