Het Wel&Wee van Dames 1 – 18 holes

//Het Wel&Wee van Dames 1 – 18 holes

Het Wel&Wee van Dames 1 – 18 holes

Wedstrijdverslag

door: Tera Arendsen

We did it again!

Terwijl de herenteams nog de laatste wedstrijden moeten spelen, was 20 april voor ons team al de laatste dag van de voorjaarscompetitie.

Maar liefst twee weken eerder gestart dan vorig jaar en dat was te merken aan de soms ijzige kou. Maar wat een leuke, spannende wedstrijden waren het tegen de Hattemse, Emmeloord, Havelte en Gaasterland.

Vorig jaar in ons eerste jaar als team waren we gepromoveerd naar de hoofdklasse, dus we dachten een hele kluif te krijgen aan die vast veel sterkere tegenstandsters, veelal geroutineerde speelsters afkomstig uit de 27-holes competitie.

Maar we hebben het klusje geklaard, al bleef het spannend tot de laatste dag, waarop wij als gastvrouwen op Nunspeet, op onze handen moesten zitten. Afwachten hoe Gaasterland het er vanaf zou brengen, want dit team was het enige team dat ons van de overwinning af kon houden, maar dan mochten zij slechts twee van de tweeëntwintig punten verliezen.

Bij binnenkomst van de singles was al snel duidelijk dat deze missie niet geslaagd was en ons team kampioen in de poule was geworden.

De felicitaties en het loflied tijdens het diner, waren voor ons en ook het lekkere wijnpakketje.

Wat een heroes die dames van mijn team!

En volgend jaar opnieuw in de hoofdklasse aan de bak!

Het team

De stand

De (tussen)stand in de poule vind je hier.

Door |2023-05-04T11:59:42+02:0003/05/2023|Categorieën: Competitie verslagen|1 Reactie

Eén reactie

  1. margreeth elffers 7 mei 2023 om 15:36 - Antwoorden

    Gefeliciteerd dames. Wat een mooi resultaat.

Geef een reactie