Golftrainingsreis met Carolien (Ierland)

//Golftrainingsreis met Carolien (Ierland)

Golftrainingsreis met Carolien (Ierland)

Beste golfliefhebbers,

Beleef een onvergetelijke golfvakantie in het prachtige Druids Glen Resort in Ierland, het hotel ligt aan de twee zeer uitdagende 18 holes golfbaan; Druids Glen en Druids Health. Deze speciaal samengestelde 3 daagse golfreis is perfect voor golfliefhebbers die op zoek zijn naar een uitdaging, luxe en naar een golfavontuur op 3 fantastische Links banen.
Je verblijft in het exclusieve **** Druids Glen Resort, waar je kunt genieten van geweldige accommodatie, de spa en een warme en gastvrije sfeer. Een hoogtepunt van deze reis is de golfervaring die je te wachten staat. Leer van golfprofessional Carolien Driessen tijdens de trainingen in deze golfreis die bij jou niveau past. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren speler die zijn vaardigheden wil aanscherpen, je zult waardevolle inzichten en technieken opdoen die je spel naar een hoger niveau tillen.

Maar dat is nog niet alles! Deze reis omvat ook 3 greenfees, waardoor je de kans krijgt om te spelen op adembenemende links banen in Ierland: Druid Glen, Druids Health en Wicklow. Deze reis naar het Druids Glen Golfresort is een unieke kans om je golfvaardigheden te verbeteren, te genieten van luxe accommodatie en te ontspannen in een prachtige en rustige omgeving.

Of je nu een gepassioneerde golfer bent of gewoon wilt ontspannen en genieten van de golfervaring, deze reis biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke golfreis.
Verwen jezelf en boek vandaag nog je golfavontuur in Ierland!

Meld je dan aan via deze link (inschrijfformulier)

Met swingende groet,
Carolien Driessen

Door |2024-03-24T12:48:14+01:0003/02/2024|Categorieën: golfreizen|0 Reacties

Geef een reactie