Geelzucht

Geelzucht

“Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst”.

Iedere belegger weet het, maar menig deelnemer aan de Heerendag realiseert zich niet dat dit met name voor zijn golfresultaten geldt. Die 200 meter die u vroeger (ook niet altijd) sloeg, zijn inmiddels teruggelopen naar 175 meter of minder.
Als u regelmatig het resultaathokje op de kaart met een twintiger moet invullen kijk dan een stukje hoger naar het advies van de NGF, waar de Heerendagcommissie zich van harte bij aan sluit: “Kies de Tee die bij U past”.

Geelzucht
Uw golfdokter constateert dat menig oudere golfer aan chronische geelzucht lijdt. Een veel voorkomende kwaal, want wie denkt er nu niet dat hij langer is dan hij in werkelijkheid slaat. Helaas.

De remedie is simpel: ga van Blauw. U verliest weliswaar gemiddeld vijf slagen, maar die wint u met gemak terug, als u ziet dat u voorbij de heuvels ligt op zuid-2, -4, en oost-6, de vijver van oost-1 en de zandverstuiving op noord-6. Om van de afslag op zuid-1 maar te zwijgen. En….. als u, net als vroeger, regelmatig met twee slagen op een par vier op de green ligt.

Kortom, minder frustraties, snellere doorloop, meer spelvreugde en betere resultaten. Wie wil dat nu niet.

Nick.

Door |2023-10-04T09:19:16+02:0011/07/2023|Categorieën: Communicatie, Heerendag|2 Reacties

2 Comments

  1. Marcel Scholten 12 juli 2023 om 19:34 - Antwoorden

    Top verwoord Nick, ook het verhaal dames / heren tee’s is niet meer van deze tijd. Speel de tee die bij je afslag lente past. Geeft veel meer speel plezier.

  2. Karin Kaptein 16 juli 2023 om 12:56 - Antwoorden

    De titel van dit bericht (naast de inhoud)… weer geweldig Nick!

Geef een reactie