Fourball Betterball

//Fourball Betterball

Fourball Betterball

Wedstrijdverslag

door: Anouck Hage

Zaterdag 21 oktober 2023 stond de FB-BB wedstrijd op het programma. Deze wedstrijd stond in het teken van het Fonds Nationaal Gehandicapten Golf. Twintig duo’s hadden zich voor deze wedstrijd opgegeven en gingen, verdeeld over twee lussen, met elkaar de strijd aan. Nathalie Kramer en ik vormden samen een duo en we waren met Douglas Driessen en Wybe Jan Nauta ingedeeld in de flight. Altijd erg gezellig en leuk om met deze heren te mogen golfen.

De weergoden waren ons, op de eerste paar holes na, goed gezind. Het is altijd fijn om in goede omstandigheden te spelen en dat resulteerde in mooie scores van beide kanten. Als de ene een mindere score noteerde dan ving de partner dat op met juist een goede score op die hole en andersom. Zo kwamen onze flightgenoten uiteindelijk met 39 punten binnen wat resulteerde in een mooie vierde plaats. Wijzelf hadden net één punt minder, 38 punten, en dat bracht ons op de vermaarde zevende plaats (stukje schrijven…). De absolute winnaars van de dag waren Linda Klomp en Jacco van Dam met 42 punten!

Na de wedstrijd was het nog lang gezellig in het clubhuis onder het genot van een drankje en een (fourball-) bitterbal. Felicitaties voor alle prijswinnaars en dank aan de wedstrijdcommissie voor het organiseren van weer een leuke wedstrijd.

De winnaars

NrTeamLusPunten
1Jacco van Dam en Linda KlompN/O42
2Thom Holstege en Medi HolstegeO/Z40
3Loes Tolsma en Rolf BeenakkersN/O40
4Wybe Jan Nauta en Douglas DriessenN/O39
5Walter Haandrikman en Michaël AartsO/Z39

Door |2023-10-31T11:44:02+01:0031/10/2023|Categorieën: Wedstrijdverslag|0 Reacties

Geef een reactie