De Nunspeetse 1 Najaarscompetitie 2023

//De Nunspeetse 1 Najaarscompetitie 2023

De Nunspeetse 1 Najaarscompetitie 2023

Wedstrijdverslag

door: Petra van Uffelen

De Najaarscompetitie 2023 kreeg voor de woensdagteams 25 oktober jl. haar ontknoping. De Nunspeetse 1 stond inmiddels zeven wedstrijdpunten los van nr. 2, team Emmeloord 2. In de Najaarscompetitie kun je als team per speeldag maximaal zeven wedstrijdpunten verdienen, waarmee Emmeloord 2 dus weliswaar langszij zou kunnen komen, maar dan zou De Nunspeetse ook geen enkel wedstrijdpunt moeten behalen.

Onze poule bestond naast Emmeloord 2 uit De Hildenberg 2 en Golfresidentie Dronten 4. We hebben mogen genieten van gezellige speeldagen op hun prima verzorgde banen en op 25 oktober ontvingen wij hen op De Nunspeetse. In tegenstelling tot de voorjaarscompetitie, speel je bij de Najaarscompetitie ook op je home-course. Helaas werden we verrast door flink wat regen. Toch hebben we kunnen genieten van onze prachtige baan en hebben we redelijke tot goede scores in de singles en greensome kunnen realiseren, zodat we vol overtuiging met zes wedstrijdpunten de poulewinst van de dag én de eindstand zeker konden stellen.

Blij en tevreden hebben we deze competitie gezellig kunnen afsluiten met een heerlijke gezamenlijke maaltijd, uitstekend verzorgd door onze horeca. Onze eindscore is nét niet genoeg om mee te mogen doen met de landelijke finale, waarvoor de beste tien poulewinnaars in aanmerking komen. We wensen het zondagteam Nunspeetse 1 komende zondag 29 oktober heel veel succes om die finale misschien wel te bereiken.

Lijkt het je ook leuk mee te doen met de Najaarscompetitie? Er mochten op woensdag 3 teams meedoen…nu hadden we er slechts 2…. Volgend jaar start de inschrijving weer rond juni/juli, dus houd de website dan in de gaten. Wie weet tot dan!

Groeten van Nunspeetse 1,
Tera Arendsen, Dini Koekkoek, Hanneke Looijen, Gon van Ommen, Dieneke Stoker en Petra van Uffelen

Door |2023-10-28T18:32:15+02:0028/10/2023|Categorieën: Wedstrijdverslag|0 Reacties

Geef een reactie