De bloktijden komen er weer aan!

/, Communicatie, Leden/De bloktijden komen er weer aan!

De bloktijden komen er weer aan!

In goed overleg tussen “het Rijk” en “de Vereniging” worden vanaf 1 januari a.s. de bloktijden weer in ere hersteld. Het is goed dat alle leden daar kennis van nemen en er zo mogelijk gebruik van gaan maken

 1. Wat zijn bloktijden?
  Op zaterdagen, zondagen en feestdagen worden er starttijden gereserveerd die alleen beschikbaar zijn voor leden van de vereniging. Het zijn periodes van twee of drie uur (soms verdeeld in stukken). De beschikbare bloktijden zullen minimaal 2 weken van tevoren op een speciale pagina van onze website (www.denunspeetse.nl ) worden gepubliceerd.
 2. Hoe kan ik de bloktijd reserveren?
  Een starttijd in de bloktijd is door de leden telefonisch, via de shop & receptie of online te reserveren. Via de homepage van de baan (www.golfenophetrijk.nl) is er een link naar de online starttijden module. Het misverstand dat bestaat over het niet kunnen zien van de bloktijden bij de beschikbare starttijden van die dag, is niet juist. De bloktijden zijn niet specifiek aangeduid met een kleur of als specifieke omschrijving. Alleen leden van de vereniging kunnen deze tijden reserveren. Een greenfee speler of wildcardhouder kan de betreffende starttijd wel zien, maar niet reserveren. Er verschijnt een pop-up scherm met de tekst dat die tijd is geblokkeerd voor een specifieke groep leden.
 3. Wanneer kan ik de bloktijd reserveren?
  Zowel starttijden als bloktijden kunnen 14 dagen van tevoren telefonisch, via de shop & receptie of online worden gereserveerd. Op donderdag 17:00 uur worden de nog beschikbare bloktijden voor de zaterdag – ook voor derden – vrijgegeven en op vrijdag 17:00 uur worden de nog beschikbare bloktijden voor de zondag vrijgegeven in het reserveringssysteem. Wanneer er op een bloktijdendag ook verenigingswedstrijden zijn is het mogelijk dat er minder bloktijden beschikbaar zijn.

Het is belangrijk om in te loggen vóórdat je een starttijd gaat reserveren, omdat je anders de bloktijden niet in beeld krijgt. Je ziet dan dus minder beschikbare tijden, dan er in werkelijkheid zijn.

Door |2023-09-27T11:19:40+02:0025/11/2019|Categorieën: ClubInfo, Communicatie, Leden|2 Reacties

2 Comments

 1. A.J.Meijer 29 november 2019 om 11:51 - Antwoorden

  Als de bloktijden vol zijn maar er wel ruimte in de baan kan ik dan ook reserveren ?

  • Jacco van Dam 29 november 2019 om 19:58 - Antwoorden

   Ja, leden kunnen naast bloktijden ook andere vrije starttijden reserveren.

Geef een reactie