Dames-vriendinnendag

/, Wedstrijdverslag/Dames-vriendinnendag

Dames-vriendinnendag

Wedstrijdverslag

door: Ria Sol

Vriendinnendag 15 augustus 2023

Afgelopen dinsdag was het weer zo ver. De jaarlijkse vriendinnendag waar ieder jaar naar uitgekeken wordt. Er was een grote opkomst met alle dames met een vriendin van een andere club. Dit keer deden ook moeders met dochter, zussen en schoonzussen samen mee.

Het was prachtig weer en het thema was Yellow Summer. Iedereen had zijn best gedaan. Overal zag je het zonnige geel op het terras en in de baan.

De ontvangst was met koffie/thee en taart en maakten we kennis met de gekoppelde vriendinnen van Almeerderhout. Onze voorzitter Tineke heette ons welkom. Het Rijk had de greenfee voor de vriendinnen cadeau gedaan, wat met groot applaus werd ontvangen. Gineke Bossema nam even de microfoon over van Tineke. Ze bedankte Tineke namens alle dames voor al haar werkzaamheden in de Damesdagcommissie. Per 1 oktober gaat Gineke haar taak als voorzitster overnemen. Groot applaus. Welkom Gineke in onze Damesdagcommissie.Top.

Tegen 12 uur gingen we naar de holes. We speelden Scramble a Deux, vanaf de best gekozen bal sla je beide weer en dat herhalend tot de bal in de hole ligt, echt een teamwedstrijd dus. Onderweg kregen we nog een ijsje. En kwamen we Ab tegen die bezig was alle mooie nieuwe afstandsborden vast te zetten. Veel last hadden we niet van de werkzaamheden.

Rond 5 uur kwamen de meeste dames binnen. Opfrissen en lekker op het terras napraten. Om half zeven was de prijsuitreiking.

De eerste prijs was voor Joke en dochter Milja Kroone. Joke was overrompeld dat ze gewonnen hadden. Van Harte Gefeliciteerd Joke en Milja, top gespeeld.

Na de prijsuitreiking genoten we van een heerlijke BBQ en bleef het nog lang gezellig op het terras.

De winnaars

TeamScore
1Joke en Milja Kroone61
2Celeste en Birgitte62
3Marianne en Irene63
4Medi en Henriette63
5Bertie en Aleid64
Ineke en Tonny64
Gineke en Lianne64
Specials
Longest 1e cat.Tineke Jager
Longest 2e cat.Celeste van Eeden.
Neary op Noord 2Celeste van Eeden

Door |2023-09-19T10:37:56+02:0020/08/2023|Categorieën: Damesdag, Wedstrijdverslag|0 Reacties

Geef een reactie