Bijzondere ”Heerendag” 13 december

/, Wedstrijdverslag/Bijzondere ”Heerendag” 13 december

Bijzondere ”Heerendag” 13 december

Wedstrijdverslag

door: Gerrit Bronkhorst

Voor de deelnemers aan de reguliere ”Heerendag” is het altijd een bijzondere dag om naar uit te zien en mee te spelen. De ”Heerendag” kenmerkt zich als gezellig, er wordt serieus gespeeld en iedereen is van harte welkom om mee te doen. Diegenen die daarover twijfelen, doen er goed aan, deze uitdaging aan te gaan om het zelf te ervaren. De wedstrijdcommissie deelt je graag in bij een leuke flight en bij vragen kun je altijd bij leden van de commissie terecht voor extra informatie.

Woensdag 13 december was weer zo’n dag, maar nu met toch wat extra bijzondere items die we normaal vaak niet hebben. In dit geval is onze voorzitter gevraagd , hetgeen hij graag doet, om voor de prijsuitreiking twee nieuwe deelnemers aan de ”Heerendag” aan ons allen voor te stellen. Dat zijn Sjon Selles (kennen we van zijn mooie redactionele stukken op onze site over wereldwijd de mooiste banen) en George Weeteling. Beide heren hebben een korte toelichting gegeven over hun levensloop en golfverleden. Uiteraard zijn ze van harte welkom geheten en gaan we ervan uit dat we ze geregeld gaan treffen, zodat we allen de kans krijgen hen beter te leren kennen.

Daarnaast heeft onze voorzitter onze aller dank overgebracht aan Henk van’t Slot aan wie we veel te danken hebben. Hij is aftredend lid van onze commissie en heeft zich vele jaren voor onze vereniging en m.n. de ”Heerendag” ingezet. Hij was en is indirect al heel lang onze sponsor van de ”Hakronnetjes” bij het slaan van een birdie en vele andere prijzen. Kortom een gewaardeerd teamlid binnen onze commissie door zijn altijd positieve bijdrage. Binnen onze vereniging is er al officieel afscheid genomen tijdens de ”Kreziecup” bij het onderdeel aftredende commissieleden, maar wij vonden dat extra aandacht in zijn geval op zijn plaats was. Uiteraard kreeg Henk een leuke attentie en het woord waarin hij nog evenveel enthousiasme toonde over zijn werk binnen onze vereniging en bereid blijft in noodgevallen ons bij te staan in woord en daad. ( zie bijgaande foto’s)

Natuurlijk was het voor onze voorzitter ook een eer om Ed van Went als kersverse zomerkampioen te huldigen en hem te feliciteren met deze fel begeerde prijs. Deze wordt normaliter jaarlijks tijdens het Captainsdiner uitgereikt, maar wat ons zelden overkomt was, dat deze wedstrijd werd afgelast door slechte weersomstandigheden. Ed voorzag ons van zijn dankwoord en memoreerde dat je gelet op je leeftijd (82) nog altijd prima mee kan doen als je gezondheid dit toelaat. Gevolgd door een luid applaus nam hij zijn trofee en prijs in ontvangst. Uiteraard brengen wij graag bij deze namens alle deelnemers onze felicitaties over. ( zie bijgaande foto’s)

De winnaars

Zuid Noord

NrNaamScore
1Jandaan Felderhoff34
2John de Boer33
3Maarten Horsman32 lst9:17

Oost Zuid

NrNaamScore
1Jan ten Have37
2Michaël Aarts36
3Henk Eilander31
Door |2023-12-23T13:06:47+01:0021/12/2023|Categorieën: Heerendag, Wedstrijdverslag|0 Reacties

Geef een reactie