Berichten die vanaf heden alleen na inloggen kunnen worden gelezen

//Berichten die vanaf heden alleen na inloggen kunnen worden gelezen

Berichten die vanaf heden alleen na inloggen kunnen worden gelezen

De afgelopen tijd heeft ons geleerd dat sommige (verdrietige) berichten in verband met de privacy niet geschikt zijn voor het openbare deel van onze website.

De berichten blijven op zich als “nieuwsbericht” aangeboden worden, maar het betreffende nieuwsbericht zal je vragen om in te loggen.
Dit gaat op dezelfde manier als wanneer je inlogt voor Proware om je voor wedstrijden in te schrijven, starttijden of uitslagen te bekijken, met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

Gegevens kwijt of vergeten?
Bekijk op de homepage dan de handleiding van Proware en probeer het daarna opnieuw.
Na het inloggen, op het besloten gedeelte dus, opent het betreffende bericht (meestal gaat het om een “In memoriam”) zich dan automatisch.

Vraag niet direct om ondersteuning aan onze vrijwilligers die al het werk voor onze website doen en daar al veel werk aan hebben! Zij kunnen deze vragen, die over normaal gebruik van de site van de vereniging gaan, niet allemaal behandelen!

De procedure is in principe heel simpel, maar volg nauwkeurig de aanwijzingen op en noteer altijd je inlognaam en wachtwoord van de Nunspeetse ergens waar het eenvoudig terug is te vinden.
Er zijn tenslotte al voldoende andere codes die je moet onthouden.

De Communicatiecommissie

Door |2018-09-11T10:38:29+00:0011/09/2018|Categorieën: Communicatie|0 Reacties

Geef een reactie