Battle of the Sexes

//Battle of the Sexes

Battle of the Sexes

Wedstrijdverslag

door: Vincent Eggink

Lekker in de auto, muziekje aan en onderweg naar Nunspeet. Vandaag is de wedstrijd Battle of the Sexes. Vanaf 10 uur kunnen we ons melden. De koffie en thee staan klaar als ook een heerlijk taartje. Vandaag zit ik in een flight samen met Ilse Nadort, Hildeke Deley en Philippe Mortureux. We mogen starten op hole 1. Dat is altijd lekker als je een shotgun wedstrijd speelt.

Om 12:00 klinkt de toeter en mogen we van start. Het is gezellig in de flight. En langzaam komen we op stoom. Mooie slagen worden afgewisseld met mindere slagen, maar beide koppels blijven scoren. Na 9 holes komen de dames door met 19 punten en wij met 21 punten. Na snel even naar het toilet gegaan te zijn, gaan we beginnen aan de tweede negen. Het is wat gaan regenen. We hebben de paraplu’s op en de regenjas aan.

Na het tekenen van de kaarten en opruimen van de spullen is het tijd voor een drankje en gezellig de ronde analyseren. We komen snel tot de conclusie dat het gezellig was. Nadat iedereen binnen is en de scores zijn verwerkt, maakt Jan Evers de uitslag bekend. De dames hebben in totaal 468 punten binnen gebracht, de heren hebben 498 punten binnen gebracht. Hiermee is dit jaar de Battle of the Sexes gewonnen door de heren.

De winnaars

Nr.SexesPunten
1Heren498
2Dames468

Door |2023-10-18T17:51:37+02:0017/10/2023|Categorieën: Wedstrijdverslag|0 Reacties

Geef een reactie