Afscheid Tineke Jager

//Afscheid Tineke Jager

Afscheid Tineke Jager

Na 21 jaar in de Daco heb ik 19/9/23 het stokje (letterlijk) overgedragen aan Gineke Bossema.

In 2002 werd ik door de toenmalige voorzitter Wilke de Jonge gevraagd om de Daco te komen versterken. 18 jaar ben ik commissielid geweest en de laatste drie jaar als voorzitter. Alles ging in die tijd nog handmatig, het indelen, de winnaars uitrekenen, het inschrijven, daar lag een intekenlijst voor in de hal. Door de jaren heen is er veel veranderd, gelukkig maar. Nu doen we het indelen en berekenen van de uitslagen allemaal via de computer.

Ik heb verschillende voorzitters voorbij zien komen en heel veel commissieleden. Nu is het dus mijn beurt de commissie te verlaten. Ik moet zeggen met pijn in het hart, het was zo’n onderdeel van mijn leven geworden en heb het al die jaren met heel veel plezier gedaan. Maar het is goed zo, vernieuwing en vooral verjonging moet er komen, met nieuwe ideeën en inzichten. Ik denk dat wij met Gineke een goede opvolger hebben gevonden, heerlijk nuchter, geen nonsens. Succes Gineke.

Ik wil een ieder bedanken die vertrouwen in mij heeft gesteld en dank voor de bloemen, ook bloemen van de BV, wat ik erg op prijs heb gesteld. Een klein afscheid binnen de damesdag doen wij nog op de Play en Stay wedstrijd van 21 november.

Tineke Jager

Door |2023-10-04T09:21:43+02:0020/09/2023|Categorieën: Damesdag|1 Reactie

Eén reactie

  1. Karin van Dalfsen 20 september 2023 om 20:49 - Antwoorden

    Dankjewel voor alles
    Welkom Gineke als nieuwe voorzitter van de Damesdag

Geef een reactie