Jeugd

/Jeugd
Jeugd2024-05-08T11:46:05+02:00

Logo Specht icon de-nunspeetse-39x45_gscWelkom bij de Jeugdcommissie

Wat leuk dat je op onze pagina kijkt.
Misschien denk je er wel over na denkt om bij ons te komen golfen, dat zouden we erg leuk vinden. We geven je op deze pagina een kleine indruk van wat je van ons kan verwachten, maar we nodigen je graag uit voor 2 gratis proeflessen, zodat je kan kijken of golf iets voor jou is.

Samen met onze pro’s proberen we als jeugdcommissie een leuk en leerzaam programma voor de jeugd te bedenken. Dit doen we door iedereen op zijn eigen niveau in te delen en het lesprogramma ook speciaal op de verschillende niveau’s af te stemmen. Of je nou net begint met golfen of al wat gevorderder bent, we hebben voor iedereen een aantrekkelijk lesprogramma. Met uitzondering van de beginnersgroep ga je om de week de baan in met je lesgroepje en één van de pro’s, daarnaast krijg je ook nog eens per vier weken privéles aansluitend of voor je reguliere groepsles.
Naast de lessen organiseren we vaak in de vakanties en wedstrijdje voor 9 of 18 holes en hebben we eens per jaar een ouder/kind toernooi met een afsluitende BBQ. Echt een hele gezellige dag waar ook eventuele overige broertjes/zusjes bij aanwezig kunnen zijn.
We proberen golf laagdrempelig te houden zodat iedereen hier aan mee kan doen.
Dankzij een bijdrage vanuit de vereniging kunnen we de maandelijkse kosten beheersbaar houden en betaal je €37,50 per maand. Heb je een ouder die ook lid is van de golfvereniging dan betaal je tot je 13e zelfs geen lidmaatschap, maar mag je van alle faciliteiten gebruik maken, net als alle andere leden.
We hopen dat je een klein beetje een beeld hebt gekregen wat we voor de jeugd doen, maar snappen dat je waarschijnlijk nog heel veel vragen hebt.
Stuur daarom een mail naar en dan zullen we contact met je opnemen om alles even samen door te nemen.

Wie weet tot gauw.

De Jeugdcommissie

JeuCo17 - Facebook jeugdgolfJeugdgolf de Nunspeetse heeft natuurlijk
ook een eigen fanpage op Facebook!