Tegen par met bisque

//Tegen par met bisque

Tegen par met bisque

Wedstrijdverslag

door: Gerrit Bronkhorst

Een te gering aantal deelnemers trotseerden het weer wat je mag verwachten zo half november en speelden uiteindelijk ondanks de omstandigheden toch een leuke wedstrijd. Tijdens de wedstrijd waren de weergoden ons niet erg goed gezind en voor velen waarschijnlijk een reden om van deelname af te zien. Beetje jammer!!!!!!!

De wedstrijd Tegen Par met Bisque is een leuke speelvorm waarbij je niet alleen zo goed mogelijk moet trachten te spelen, maar je ook je extra slagen die je mee krijgt moet weten te verdelen over de te spelen 18 holes. Ben je te zuinig in het begin, wordt je later gestraft met slagen die je niet kunt benutten om gelijk of een hole positief af te sluiten. Uiteraard is dat van invloed op je eindscore.

De flights waren samengesteld in drieballen en is er door met name de winnaar Jos Schoot Uiterkamp met grote overmacht gewonnen met een eindstand van + 8. Het leuke was dat Karin Kaptein en ikzelf flightgenoten mochten zijn van Jos. Hij speelde fantastisch en regen en wind hadden ogenschijnlijk weinig tot geen invloed op hem. Ankie Bronkhorst volgde met +4 en werd daarmee tweede. De rest volgde allemaal zo rond het voor hun normale niveau. Na afloop zijn er op hole 19 nog de nodige sterke verhalen rondgegaan en is de wedstrijdleiding bedankt voor hun inspanningen.

Noot: Golf is een buitensport en daar horen alle weersomstandigheden bij.

De winnaars

NrNaamScore
1Jos Schoot Uiterkamp+8
2Ankie Bronkhorst-Lanser+4
3Karin Kaptein+1

Door |2023-11-21T09:40:40+01:0020/11/2023|Categorieën: Wedstrijdverslag|0 Reacties

Geef een reactie