Wijziging zomeravondcompetitie

//Wijziging zomeravondcompetitie

Wijziging zomeravondcompetitie

Donderdagavond 20 juni heeft de eerste van 7 zomeravondwedstrijden plaatsgevonden. Ten opzichte van vorige jaren zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd, waarvan we jullie in dit bericht nog even op de hoogte willen stellen. Zoals vorig jaar spelen we dit jaar bij voldoende deelname weer van 2 lussen. Donderdag 27 juni vormt hierop een uitzondering. Dan spelen we vanaf 1 lus en op donderdag 4 juli is er geen zomeravondwedstrijd.

Van 2 lussen spelen én jezelf indelen in een flight is een ongelukkige combinatie gebleken. We willen graag vasthouden aan 2 lussen, waardoor de prijsuitreiking eerder kan plaatsvinden. De wedstrijdcommissie deelt de flights in. Je kunt bij “opmerkingen” echter wel aangeven met wie je graag wilt worden ingedeeld. De zomeravondwedstrijden zijn “reduction only”, dat wil zeggen dat alleen scores van meer dan 36 stablefordpunten leiden tot een handicapverlaging. Speel je niet in je buffer, dan heeft dat dus geen invloed op je handicap.

Per avond is er een prijsuitreiking per lus en de beste 4 wedstrijden tellen voor de overall winnaar, zowel bij de dames als bij de heren.

De Wedstrijdcommissie

Door |2019-06-24T10:53:15+01:0021/06/2019|Categorieën: Wedstrijden|0 Reacties

Geef een reactie