WHS-handicap te zien in Proware

/, Handicap & regels/WHS-handicap te zien in Proware

WHS-handicap te zien in Proware

M.i.v. 30 december 2020 is de WHS-handicap te zien in Proware!

Dit geldt ook voor de Proware Webapp. Op het dashboard van Proware in het blok “mijn handicap” linksonder op de webpagina is de link “check uw WHS-handicap” toegevoegd. Als je hierop klikt krijg je een overzicht met bovenaan in een blauw blok je WHS handicap. Daaronder vind je de lijst met de laatste 20 qualifying en/of wedstrijdkaarten. De 8 kaarten met de beste daghandicap zijn vetgedrukt. Het gemiddelde van deze 8 beste kaarten is de WHS-handicap.

Mocht je vragen hebben over je WHS-handicap dan kan je een email sturen naar .

Vanaf 4 januari a.s. is de WHS-handicap als het goed is ook te zien op de digitale NGF pas in de Golf.nl app.

Tot 1 maart 2021 geldt nog de huidige EGA handicap en zullen de wedstrijden gespeeld worden met de EGA handicap. Dit geldt uiteraard ook voor qualifying kaarten.

Vanaf 1 maart 2021 is de WHS-handicap leidend. Op 1 maart verdwijnt de oude EGA-handicap en is deze ook niet meer zichtbaar op de digitale NGF-pas. Overal verschijnt nu alleen de WHS-handicap.

Voor meer informatie over de WHS verwijs ik iedereen graag naar de nieuwsbrieven van De Nunspeetse van 30 oktober 2020 en 21 december 2020. Deze nieuwsbrieven zijn te vinden op de website van De Nunspeetse. Verder kun je heel veel informatie over de WHS vinden op de volgende website: Wereld Handicap Systeem (WHS) • Golf.nl

Handicap- & Regelcommissie

Door |2020-12-31T17:14:33+02:0031/12/2020|Categorieën: BaanInfo, Handicap & regels|0 Reacties

Geef een reactie