Who is affraid of Red, Yellow and Blue

///Who is affraid of Red, Yellow and Blue

Who is affraid of Red, Yellow and Blue

Wedstrijdverslag

door: Karin Kaptein en Eveline van Maaren

Een stevige bui die maximaal 10 seconden duurde… bijzonder… maar daarna brak de lucht open. Een prachtige dag werd het, lange mouw was bijna te warm. Prijsuitreiking op het terras en nog lang van de zon en het wijntje kunnen genieten, oktober mag dit van mij nog wel even volhouden.

Was het spel net zo prachtig als de dag? Tja, sommige holes waren briljant, maar het is en blijft golf en als je swing onlangs is aangepast… zware dobber dat 27 holes in mind&body vast te houden. Gelukkig gold dit ook voor mijn flightgenoot, Ben, gedeelde smart is… gezelligheid op het terras!

In de voorhoede zaten de winnaars, Anouck en Rob. Op hun verzoek in dezelfde flight ingedeeld, omdat de vorige wedstrijd Anouck ineens in een andere flight meegestuurd was. Deze teleurstelling moest nog even rechtgezet worden en leidde tot succes! Gefeliciteerd beiden!

De baan heeft zich na de enorme warmte&droogte alweer prachtig hersteld, greens nog goed op snelheid, kale plekken op de fairway die alweer groen worden of al zijn… was weer volop genieten van onze mooie baan en de goed georganiseerde wedstrijd.

Enige kritische noot:
Jammer dat gedurende deze wedstrijd de plaggen slecht werden teruggelegd en ook pitchmarks te veel werden achtergelaten voor wat zij waren.

Karin en ik zouden samen een stukje schrijven, maar haar stukje is al zo compleet dat ik bijna geen aanvullingen heb. Het enige wat ik nog even kwijt wil is dat ik een top flightgenoot had, Michaël. Michaël zat tevens in de organisatie en ik wil hem en de overige organisatoren bedanken voor het organiseren van deze fantastische wedstrijd.

De winnaars

DamesZuid / RoodOost / GeelNoord / BlauwTotaal
1Anouck Hage15211349
2Tineke Jager21141348
HerenZuid / RoodOost / GeelNoord / BlauwTotaal
1Rob Berendsen23181556
2Herman van Gemert21141954
3Jan ten Have16162153

Door |2022-10-06T18:01:46+02:0006/10/2022|Categorieën: Wedstrijdverslag|0 Reacties

Geef een reactie