We waren het bijna vergeten

//We waren het bijna vergeten

We waren het bijna vergeten

We waren het bijna vergeten, competitie spelen blijft geweldig!!

Zondag in de namiddag stonden we met de bijna complete selecties van Dames 1 36 holes en Heren 2 36 holes op het terras, op Corona 1.5 meter. De zon begon wat te schijnen en het clubleven toonde haar mooie kant. Hier was het volop gezellig napraten, standen uitwisselen, toverballen en frustratieshots nogmaals uit het korte termijngeheugen trekken en vooral genieten. Want wat waren we er aan toe na wederom een afgelaste NGF competitie.

Heren 2 36 holes heeft de hele winter getraind met Heren 1 36 holes. Veel tweeballen dus, die meestal sportief en competitief in matchplay poule vorm zijn afgewikkeld. We waren dus goed voorbereid en de teamspirit is nooit weggeweest. Vol enthousiasme hebben wij dan ook, evenals alle andere teams, onze hand opgestoken om deel te nemen aan de Nunspeetse inhouse competitie. Na de vertrouwde messaging van onze captain Ronald omtrent de flightindeling, en de whatsapp berichten van de anderen omtrent onbegrip over het scoresysteem, de volledige handicap verrekening en de spelvorm werd het tijd om de drie zondagen goed te gaan besteden.

Wat is het toch een lekker gevoel om je teamoutfit bij elkaar te zoeken, de lange onderbroek erbij te passen (april doet altijd en zeker in competitietijd wat ie wil) en dan op zondagochtend de rest van je team al even zo enthousiast aan te treffen. Bedankt mannen, dat zorgt direct voor een goede mindset. Het dames 1 36 holes team was eveneens goedlachs, wat onderkoeld en toch ook vol ambitie om ons na de koude start eens aan te pakken. Anouck vierde feest en heeft samen met Astrid (een nieuwe aanwinst die tenminste drie putts van meer dan 5 meter heeft gemaakt voor de win van de hole), goed en gezellig partij gegeven in een zeer ongedwongen, maar toch zeker aanwezige team- en competitiesfeer. Jan-Willem: dit was een goede match! Het was spannend in iedere wedstrijd. Wat is matchplay FBBB toch een mooi en verrassend spel, al helemaal met volledige handicapverrekening.

De poule-indelingen, en de tussenstanden van alle teams staan op de website. Nogmaals dank voor iedereen die heeft bijgedragen om dit te organiseren (zo waren er zondag 12 flights in de baan). Voorlopig kunnen jullie op donderdag (3 teams), vrijdag (5 teams) en zondag (8 teams) alle denkbare combinaties van clubkleding bewonderen. Wij zien uit naar de volgende twee weken om ook dan weer de competitiegevoelens warm te houden met respectievelijk H1 27 holes en H3 27 holes. Kom maar op jongens, we kunnen jullie hebben.

Door |2021-04-13T11:32:23+02:0013/04/2021|Categorie├źn: Competitie|0 Reacties

Geef een reactie