Jubileumvlag-wedstrijd – Jubileumeditie

/, Lustrum/Jubileumvlag-wedstrijd – Jubileumeditie

Jubileumvlag-wedstrijd – Jubileumeditie

Wedstrijdverslag

door: Marieke Uytenbogaart

4 juli 2022 jubileumvlag strokeplaywedstrijd

Tja, dit verslagje had eigenlijk geschreven moeten worden door de nummer vier, maar hij had mij bezworen dat hij nooit meer iets wilde schrijven, dus, als goede echtgenote …………. schrijf ik met plezier dit stukje, want ik heb genoten.

De derde dag van de jubileumweek en het was een dag met een sterretje, leuke flights, prachtig weer, heerlijk op het terras zitten, lekker eten (tussendoor poffertjes) en favoriete liedjes aanvragen bij zanger en gitaarspeler Arnoud Kas. Door de muziek a la carte werden heel wat favoriete songs meegezongen en de sfeer was heel ontspannen en gezellig.

Met de assistentie van Frank, onze onvolprezen ceremoniemeester en Hetty, onze top voorzitter van de Jubileumcommissie mocht ik de prijsuitreiking doen. De grote winnaar is Jan van Tilburg, met +6! Hij werd zeer toepasselijk toegezongen door Arnoud Kas, met het liedje “ ’t moeilijk bescheiden te blijven ……………………..”. Onder luid applaus nam Jan de zeer welverdiende eerste prijs in ontvangst. Jan was ook de enige die de vlag had binnengebracht. Een goede tweede prijs werd in ontvangst genomen door Wouter Herzog, de vlag in de hole, dus precies zijn handicap gespeeld! Heel knap met zo ’n lage handicap. Peter Peeters, ook hij speelde precies zijn handicap, kreeg de derde prijs overhandigd, een hele goede prestatie bij strokeplay!

Na maanden lang samen met mijn collega’s Hetty, Marcel, Paula, Henk, Erna en Peter druk te zijn geweest met de organisatie van dit 35-jarig jubileum is het heel fijn te zien dat de deelnemers het naar hun zin hebben, dank jullie wel.

De winnaars

NaamHCPPL HCPScore
1Jan van Tilburg23.928+6
2Wouter Herzog9.6110
3Peter Peeters25,9300

Fotoalbum

Foto’s van dit evenement vind je hier.

Door |2022-09-07T18:00:52+02:0006/07/2022|Categorieën: Jubileum, Lustrum|0 Reacties

Geef een reactie