Verzoek aan onze leden

/, Leden/Verzoek aan onze leden

Verzoek aan onze leden

Beste leden,

Op zaterdag 4 mei a.s. is er een open dag georganiseerd voor leden van omliggende verenigingen die om wat voor reden dan ook uit moeten wijken naar een andere golfvereniging. Er worden veel bezoekers verwacht die kennis komen maken met onze vereniging en de baan.

Wij doen hiermee een beroep op jullie om die dag aanwezig te zijn en deze potentiële nieuwe leden welkom te heten en mee te lopen in een 9 holes rondje met één of twee gasten en deze mensen óók enthousiast te maken voor onze baan en onze vereniging.

Het is in het belang van ons allemaal dat er een groep nieuwe leden wordt gerekruteerd om het voortbestaan van de vereniging een nog bredere basis te geven en voor de toekomst nog meer mogelijkheden te creëren voor uitbreiding van speeltijd en evenementen.

Het programma van die dag is als volgt:

PROGRAMMA
08:15 uur Ontvangst met koffie & lekkernij
09:00 uur Indeling flights & uitleg spelvorm
09:15 uur Vertrek naar de holes
09:30 uur Aanvang 9-holes Shotgun
11:30 uur Binnenkomst wedstrijdspelers met lunch buffet
13:00 uur Prijsuitreiking
13:30 uur Presentatie van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet & Golfvereniging De Nunspeetse met o.a. Uitleg lidmaatschapsaanbiedingen
14.30 uur Gepland einde

Je kunt je opgeven voor deze bijzondere en belangrijke dag zoals je jezelf voor een wedstrijd inschrijft, via Proware dus, op de datum 4 mei.

Wij rekenen op jullie medewerking en hopen dat veel van de bezoekende gasten zich zullen aanmelden bij onze vereniging omdat ze van een warme en gastvrije ontvangst hebben kunnen genieten !!!

Door |2019-04-15T18:42:36+00:0015/04/2019|Categorieën: ClubInfo, Leden|0 Reacties

Geef een reactie