Veranderingen bij het Rijk

//Veranderingen bij het Rijk

Veranderingen bij het Rijk

Geachte leden,

Coronatijd nog niet voorbij.
Inmiddels is onze Golfbaan alweer ruim 3 maanden open. Ondanks alle coronamaatregelen en protocollen welke sindsdien in verschillende vormen zijn uitgevoerd, zijn leden en gasten positief gestemd. De fijne samenwerking met bestuur en commissies heeft hier zeker aan bijgedragen. Het was en is geen gemakkelijke tijd voor ons team die momenteel nog steeds niet de service kan geven die ze graag willen.

Sinds 18 augustus zijn zelfs de regels met name in het clubhuis weer aangescherpt. Misschien ten overvloede maar het Corona virus is nog steeds onder ons. Mede daarom is het zo fijn om te zien hoe leden en gasten hun best blijven doen in het restaurant en op het terras zich aan de regels te houden. Het gehele team spreekt dan ook haar grote dank uit aan de leden voor het begrip en het geduld. Per slot van rekening zijn we ons er natuurlijk van bewust dat we dit allemaal doen voor de algehele gezondheid voor onze leden, voor onze gasten en voor ons team.

Gevolgen van Corona voor Het Rijk Golfbanen.
De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat er een aantal structurele wijzigingen plaats zal vinden binnen Het Rijk Golfbanen. De meeste organisatiewijzigingen zullen worden ingevoerd vanaf 1 januari 2021, een aantal van deze veranderingen m.b.t. Het Rijk van Nunspeet willen we alvast met jullie delen.

  1. Golfschool
    Vanaf 1 januari 2021 zullen de golfscholen van Het Rijk volledig verzelfstandigen. Dit betekent dat er alleen nog ZZP-golfprofessionals ingezet zullen worden bij Het Rijk Golfbanen. Als gevolg hiervan komt er na bijna 35 jaar samenwerking een einde aan het dienstverband met Brian Gee. Brian zal tot eind van het jaar zijn lessen geven. Later in het jaar volgt er voor Brian een mooi officieel afscheid.
  2. Aanpassingen in organisatie binnen Het Rijk van Nunspeet.
    Vanaf 1 januari zal de Sales afdeling gecentraliseerd worden naar Nijmegen. Dit betekent dat onze Sales Manager Linda Kosdi voornamelijk vanuit Nijmegen zal gaan werken en af en toe nog aanwezig zal zijn in Nunspeet. Stefan Wolfkamp zal naast zijn taak als Manager Horeca Service ook Het Rijk van Sybrook gaan ondersteunen in deze rol. Als gevolg daarvan wordt, onze chefkok Evert Zeeboer Floormanager Keuken, wordt Rosina Vis Floormanager Horeca en Aimee Duchateau wordt Floormanager Golf Service.
    Wij blijven ons vol passie inzetten voor u en onze gasten en wensen u nog heel veel mooie rondes en fijne ervaringen op Het Rijk van Nunspeet.

Mochten er vragen zijn m.b.t. bovenstaande dan beantwoord ik deze graag in een persoonlijk onderhoud dan wel per mail op .

Met enthousiaste groet,
Peter Hemmen
General Manager – Het Rijk van Nunspeet

Door |2020-08-29T00:02:09+01:0028/08/2020|Categorie├źn: BaanInfo|Tags: |0 Reacties

Geef een reactie