Start inschrijving Verwaeyde Zwijntje

//Start inschrijving Verwaeyde Zwijntje

Start inschrijving Verwaeyde Zwijntje

Beste dames,

Tijdens de herfst-winter periode organiseert de Damescommissie naast de reguliere dinsdag-wedstrijden een matchplay wedstrijd. Omdat deze wedstrijd niet persé op dinsdag maar bij voorkeur op een andere dag wordt gespeeld kunnen alle dames van de vereniging hierop inschrijven. Deze wedstrijd wordt sinds 2010 gespeeld onder de naam ‘Het Verwaeyde Zwijntje’. De winnares wordt vereeuwigd op een bord in de hal van ons clubhuis.

De matchplay formule is bij uitstek een gelegenheid om clubleden (beter) te leren kennen, we moedigen onze nieuwe leden dan ook aan om in te schrijven, de wedstrijd is voor alle dames van de vereniging toegankelijk, hoe hoog of laag de handicap ook is. De wedstrijd kent een poule-fase en een knock-out-fase.

Vanaf 21 september tot en met eind december 2021 zal er in poules van 4 of 5 dames worden gespeeld (er geldt een minimumaantal inschrijvingen van 20). De beste 2 van elke poule zullen doorgaan naar de knock-outfase. Deze afvalrace begint in januari 2022. De finalisten zullen op de Opening Seizoens-wedstrijd van de Damesdag in maart 2022 worden gehuldigd.

Er wordt gespeeld met ¾ handicapverrekening en men spreekt zelf data af om te spelen.

Indien men op een dinsdag afspreekt dan worden de zogenaamde ‘zwijners’ voor in de wedstrijd ingedeeld. Gezien de beperkte starttijd op dinsdag zullen hiervoor slechts 2 starttijden voorin worden vrijgemaakt.

Lijkt dit je wat en ben je in staat om in de bijna 4 maanden durende ‘poule-periode’ 3 à 5 keer te spelen en daarna in de knock-outfase 1 keer per maand, schrijf je dan (tot uiterlijk 16 september 23.59 uur) via Proware in, de wedstrijd staat in de kalender op dinsdag 21 september om 13.00u. Die dag zal de indeling van de poules bekend worden gemaakt en kunnen de speeldagen worden gepland.

Voor vragen en/of meer informatie kan iedereen terecht bij een van onze commissieleden, zie site onder ‘Damesdagcommissie’.

Met vriendelijke groet,
de Damescommissie

Door |2021-08-23T18:37:44+02:0023/08/2021|Categorieën: Damesdag|0 Reacties

Geef een reactie