Sponsorwedstrijd Stichting Handicart

//Sponsorwedstrijd Stichting Handicart

Sponsorwedstrijd Stichting Handicart

Wedstrijdverslag

door: Marianne Kers

Zaterdag 15 juni speelden wij met 23 deelnemers de Sponsorwedstrijd Stichting Handicart. Voorheen was de naam van deze wedstrijd Handicarttrofee. Aangezien het idee bestond dat deze benaming het doel en het belang van deze wedstrijd niet voldoende weergaf, is de naam gewijzigd. Maar kennelijk is dat nog niet voldoende om meer deelnemers te trekken. Het inschrijfgeld was € 7,50 en daarnaast kon je deelnemen aan 3 items tegen betaling van totaal € 20,–. Er viel dus naast de gebruikelijke prijzen van alles te winnen.

De longest in twee slagen was voor Karin Kaptein en Gerrit Bronkhorst. De neary voor Bertus Spronk en de Nearest to the line, die overigens te ver weg stond om voor iedereen haalbaar te zijn, was eveneens voor Karin Kaptein.
Nita Bos, onze handicartconsul, had voor hen allemaal een prijsje.
De totale opbrengst van de Sponsorwedstrijd bedroeg € 467,50. Een mooi bedrag met 23 deelnemers en iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk dank hiervoor.
Nita legde ons uit dat dit bedrag weliswaar wordt overgemaakt naar de Stichting Handicart, maar dat dit bedrag vervolgens weer ten goede komt aan onszelf. Voor iedere € 1.000,– die via onze Vereniging aan sponsorbedragen en donaties bij Stichting Handicart binnenkomt, krijgt Het Rijk 1 handicart. Aangezien wij momenteel 12 handicarts hebben, is er naast het opgehaalde sponsorbedrag nog heel wat extra nodig aan donaties om de 12 handicarts ook volgend jaar te behouden.
Dus was je niet in de gelegenheid deel te nemen aan de wedstrijd of je wilt nog wat extra bijdragen, word dan donateur van Stichting Handicart. Je kunt eenmalig, maandelijks of jaarlijks doneren via Word donateur | Stichting Handicart.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd en Bertus en Vincent veel succes en plezier tijdens de regiofinale.
Graag wil ik mijn flightgenoten Thérèse en Eric bedanken voor de gezellige ronde en daarnaast wil ik de wedstrijdcommissieleden bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan de uitstekende organisatie van deze wedstrijd.

De winnaars

Categorie 1

PosSpelerScore
1Bertus Spronk36
2Vincent Eggink35 lst9:19 lst6:17
3Jos Schoot Uiterkamp35 lst9:19 lst6:12
4Karin Kaptein33
5Maarten Horsman32 lst9:19
6Ben Schoon32 lst9:13
7Marianne Kers31
Door |2024-06-17T11:45:09+02:0017/06/2024|Categorieën: Wedstrijdverslag|1 Reactie

Eén reactie

  1. Coen Holstege 20 juni 2024 om 22:15 - Antwoorden

    Ondanks de naamswijziging blijft het een uitdaging om meer deelnemers aan te trekken. Toch is de opbrengst van € 467,50 een prachtig resultaat voor de 23 deelnemers.
    Gefeliciteerd aan alle prijswinnaars. Laten we allemaal blijven bijdragen om onze handicarts te behouden en de Stichting Handicart te steunen.

Geef een reactie