Snertwedstrijd

Snertwedstrijd

Wedstrijdverslag

door: Annette en Thea

Met degene die op het onzalige idee is gekomen om iemand die de zevende prijs  heeft een stukje te laten schrijven zou ik graag eens een hartig woordje willen spreken!

Annette en Thea zijn deze keer de “gelukkigen” en we kregen als prijs twee ballen (wel leuk ingepakt trouwens) en Annette zei heel lieflijk tegen mij: “Als jij het stukje schrijft mag jij beide ballen hebben!” en daarmee was de deal rond.

Als een na laatste flight gingen wij de baan in met Vincent en Ronald  en na de eerste hole waren we er al blij mee: het waren leuke mannen en ze sloegen leuke ballen. Wij kregen 20 slagen en zij 18 slagen mee dus dat was een makkie (dachten wij).

Na de eerste negen holes lagen ze dus dik op ons voor met vijf punten, maar Annette zou Annette en Thea oul Thea niet zijn om vol goede moed en flair (na overigens een heerlijke bak erwtensoep) aan de tweede negen holes te beginnen.

Nu hadden wij ze al gewaarschuwd dat erwtensoep best wel eens zwaar op de maag kan liggen, dus de eerste paar holes hadden ze daar fysiek of mentaal wel enig ongemak van en lieten op een paar holes steekjes vallen. Wij dartelden vrolijk door en konden over de tweede negen holes een betere score met twee punten verschil neer zetten namelijk 17-15.

We vonden het allemaal een erg leuke wedstrijdvorm, we konden prima doorlopen, we hebben het erg gezellig gehad maar moesten toch in de mannen onze meerdere erkennen: zij incasseerden de derde prijs met 37 punten.

Dank aan de wedstrijdleiding!

De snertbokaal

De winnaars

KoppelScore
1.Ankie en Gerrit Bronkhorst40
2.Hetty Schinkel en
Frank Korzaan
37
3.Vincent Eggink en
Ronald Kalter
37
4.Marianne Kers en
Ronald Gorel
35
5.Esther Oomens en
Bram ten Hove
35

Door |2020-01-29T18:50:18+01:0027/01/2020|Categorieën: Wedstrijden, Wedstrijdverslag|0 Reacties

Geef een reactie